Youtube Go 130 Ülkede Kullanılacak

Kullanıcıların uzun zamandır beklenen savunduğu YouTube videolarını indirecek olan program güncellemesi sonunda geldi. Dünyada kullanılan video yükleme ve izleme sitesi içerisinde Lider olan YouTube, yeni özelliğini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. YouTube Go ile artık her kullanıcı izlemiş olduğu videoları hızlı bir şekilde indirebilecekler.

Youtube Go 130 Ülkede Kullanılacak

Kullanıcıların uzun zamandır beklenen savunduğu YouTube videolarını indirecek olan program güncellemesi sonunda geldi. Dünyada kullanılan video yükleme ve izleme sitesi içerisinde Lider olan YouTube, yeni özelliğini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. YouTube Go ile artık  her kullanıcı izlemiş olduğu videoları hızlı bir şekilde indirebilecekler.

Geçtiğimiz günlerde Google tarafından Orta Asya'da Kullanıma sonuna YouTube Go artık Türkiye'de. kullanıcıların uzun zamandır beklemiş olduğu açıklama Google tarafından resmi olarak duyuruldu.  Google yapmış olduğu açıklamasında YouTube'da izlemiş olduğunuz tüm videoları kısa süre içerisinde tablet ve telefonlarınıza indirebileceksiniz. İndirmiş olduğunuz bu videoları çevrim dışı olduğunuzda dahi izleme imkanında sahip olacaksınız. Türkiye başta olmak üzere Youtube Go yapılan güncellemeyle birlikte toplamda 130 farklı ülkede kullanilabilecek. Yapılan açıklamayla hem iPhone, hemde Android kullanıcıları bu güncellemeden yararlanabilecek.

YOUTUBE GO İLE HERŞEY ÇOK KOLAY

Artık YouTube'da izlemiş olduğunuz de sürekli istediğiniz videolarımızı YouTube Go ile keşfederek indirdikten sonra istediğiniz zaman izleyebileceksiniz.En çok izlenilen ve en çok trend olan videolar artık YouTube Go ile ana ekranda kalacak. Sizler de artık çevremizde en çok izlenen ve dikkat çeken videoları Böylece görmüş olacaksınız.

KANALLARDAN UYARI GELECEK

İzlemiş olduğunuz tüm videolar da bulunan en iyi çözünürlükler ile, videolarınızı yüksek kaliteli bir şekilde indirebilir, sevdiğiniz tüm kanallarda abone olmuş olduğunuz videolar yüklenir yüklenmez bunlardan YouTube Go ile haberdar olacaksınız.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER