Bitcoin Çakılmaya Devam Ediyor!

Yatırımcıların yeni gözdesi Bitcoin, her geçen gün değer kaybetmeye devam ediyor. adını duyurduğu ilk günden itibaren hep sen işe devam eden, Ancak son günlerde yaşamış olduğu düşüşler ile dikkatleri üzerine çeken Kripto para sektörünün yeni ismi Bitcoin, yatırımcıları endişelendirmek başladı.

Bitcoin Çakılmaya Devam Ediyor!

Yatırımcıların yeni gözdesi Bitcoin,  her geçen gün değer kaybetmeye devam ediyor. adını duyurduğu ilk günden itibaren hep sen işe devam eden, Ancak son günlerde yaşamış olduğu düşüşler ile dikkatleri üzerine çeken Kripto para sektörünün yeni ismi Bitcoin, yatırımcıları endişelendirmek başladı.

Bitcon ile zenginlik hayalleri kuranların hevesleri her geçen gün endişe altına girmeye başladı. Bitcoin yatırımcıları özellikle son zamanlarda yüksek fiyatlardan aldıkları Kripto paraları daha az fiyatlara bozdurmaya başlarken, dünya piyasasının yeni Kripto para sektörü 8 bin doların altına geriledi.

DEĞER KAYBI DEVAM EDİYOR

İngiltere, Çin, ABD ve Türkiye başta olmak üzere dünyanın her ülkesinde vatandaşların cebini dolduran Kripto para Bitcoin, Özellikle İngiltere'nin başkenti Londra'da saat 11.45 de yüzde 12 oranında düşüş yaşadı. 24 Kasım tarihinden bu zamana kadar gördüğü llimitin altına düşen Bitcoin,En düşük seviye olarak 7,982 doları gördü. Bitcoin gibi piyasada bulunan diğer Kripto paralardan Ethereum, Ripple ile Letecoin ise yüzde 18 oranın düşüş gösterdi.

FACEBOOKTA YASAKLANDI

Amerika Birleşik Devletleri'nde vadeli kontratları sunulmasının açıklanmasının ardından, 18 Aralık günü rekor bir seviyeye çıkan ve 19,511 doları gören Bitcoin, çıkan bu olumsuz haberlerle birlikte değerinin kat ve kat altına düşerek değer kaybetti.  Güney Kore, Hindistan, Amerika Birleşik Devletleri ve Çin’deki  bazı otoritelerden genel bu düzenlemeye yönelik tehditler yer alırken, diğer bir yandan ise  500 milyon dolarlık rekor bir soygunda yüzleşen Japonya'da Coincheck için Sosyal medya devi Facebook'taKullanıcılara sunulan Kripto para reklamları tek tek yasaklandı.


Bitcoin sıkıntı içerisinde olduğunu açıklayan  Forextime araştırma analisti Lukman Otunuga,” Kötümser yatırımcıların  fiyatlamalarda  artık kontrolü ele aldığını işaret  ediyor” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER