Evinin Önünde Pompalı Tüfekle Vuruldu

Yüzü maskeli bir kişi Hasırcılar sokakta pompalı tüfekle saldırı yaptı. Malatya'da asayiş olayları her geçen gün artış gösterirken, Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayişi bozanlara yönelik il ve ilçe genelinde yapmış olduğu kontrollerle vatandaşların rahat ve huzurlu olmasını sağlıyor.

Evinin Önünde Pompalı Tüfekle Vuruldu

Yüzü maskeli bir kişi Hasırcılar sokakta pompalı tüfekle saldırı yaptı. Malatya'da asayiş olayları her geçen gün artış gösterirken, Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayişi bozanlara yönelik  il ve ilçe genelinde yapmış olduğu kontrollerle vatandaşların rahat ve huzurlu olmasını sağlıyor.

Fırat mahallesi Hasırcılar sokakta yaşanan olayda mahalle halkı korku dolu anlar yaşarken, olayın yaşandığı bölgede polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte herkes rahat bir nefes aldı.

MASKE TAKARAK SALDIRI

Özellikle son günlerde gerçekleşen asayiş olaylarına bir yenisi de Battalgazi ilçesinde görüldü. Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Fırat mahallesi Hasırcılar sokakta meydana geldiği öğrenilen olayda alınan bilgiye göre;Mahallede evine gitmekte olan F.Ö isimli kişiye Yüzü maskeli şüpheli tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Yüzü maskeli şüpheli tarafından pompalı tüfekle vurulan F.Ö ise yaralanarak yere yığıldı. Pompalı tüfekle F.Ö’yü vuran yüzü maskeli kişi daha sonra olay yerinden kaçtı.

EVİNE GİDERKEN VURULDU

Mahallede bulunan F.Ö’nün yakınlarını yapmış olduğu ihbarı olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekibi yönlendirirken,Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan F.Ö’ye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından  ambulansta Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisi devam eden F.Ö’nün sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

Battalgazi ilçesine bağlı olan Fırat mahallesi Hasırcılar sokakta yaşanan olayda bir kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçan yüzü maskeli şüpheli emniyet güçleri tarafından her yerde aranıyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER