banner53

Erol Bulut:'Elimizdeki Kadro Belli'

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, cuma günü oynayacakları Süper Lig 21. haftasındaki Kasımpaşa maçı, hakemler ve takımın son durumu öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut:'Elimizdeki Kadro Belli'

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, cuma günü oynayacakları Süper Lig 21. haftasındaki Kasımpaşa maçı, hakemler ve takımın son durumu öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig 20. hafta mücadelesinde deplasmanda 3-1 kaybettikleri Antalyaspor maçındaki hakem hatalarına yönelik açıklamalarda bulunan Bulut,” Hakemlerin kararlarına dair bir şey söylediğimizde bizler cezalandırılıyoruz. Hakemler bir kaç hafta sonra yeniden çıkarak maç yönetiyorlar, tekrardan hatalar yapıyorlar ve 2-3 puan yine biz kaybediyoruz. Hakemler ise kendi yollarına devam ediyorlar. Avrupa'daki yönettikleri maçlarda üst düzey hakemlerimiz ligde vermiş olduğu kararları orada veremiyorlar. bizim bu hakemlerden tek ricamız Avrupa'da nasıl maç yönetiyor varsa Türkiye Ligi'nde de aynı şekilde maç yönetsinler”dedi. 

KASIMPAŞA MAÇINA BAKIYORUZ

Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam eden Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, Ordu Pınarbaşı tesislerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. takımı ligdeki son durumu ve Kasımpaşa maçına dair açıklamalarda bulunan Bulut, Antalyaspor mücadelesinde 10 kişi kaldıktan sonra her şeyin değiştiğini ifade ederek,” Antalya'daki karşılaşmanın ilk yarısına iyi başlayamadı ve  maalesef hızlı bir oyun sonunda 9. dakikada kazanılan penaltı ile 1-0 yenik duruma düştük. İlk yarının sonlarına doğru beraberlik golünü yakaladık ve soyunma odasına eşitlikle gittik. Ancak maçın ikinci yarısının hemen başlarında yediğimiz kırmızı kart bizim maçtan düşmemize ve eksik kalmamıza neden oldu. Sonuçta da Antalya'dan 3 puan bıraktık. Artık Antalyaspor maçı geride kaldı ve önümüzde çok önemli bir Kasımpaşa maçı var, bu maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyoruz. 

MAZLEME BELLİ

Eldeki malzemeye göre takım kurduklarını ve geniş bir kadrolarının olmadığını dile getiren Erol Bulut,” Biz aynı sistemde mücadele ediyoruz ve sistem arayışında değiliz. 4-3-3 sistemi ile her hafta sahaya çıkıyoruz Ancak bazen 4-2-3-1 sistemi ile de oynuyoruz. Bazı futbolcularımızdan performans olarak çıkış bekliyordum ancak o çıkışı göremedik. Bu da doğal bir şey her oyuncu her hafta yüksek bir performans sergileyecek diye bir şey yoktur. Bir kaç futbolcumuz yüksek bir performansala giderken onlarda da tabii ki hafif düşüşler yaşandı. Bizler sadece bu sıkıntıları yaşıyoruz. Malzememiz belli, elimizdeki futbolcularımızdan takımımızı kurarak her karşılaşmada ilerlemeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER