Cezmi Kartay'da Silahlı Saldırı! 1 yaralı

Pompalı tüfekle vurulan bir kişi yaralandı. Malatya'da olayların baş gösterdiği caddelerden biri olan Cezmi kartay caddesi nde bir kişi pompalı tüfekle vuruldu. Çay ocağı önünde bir kişi vurarak kaçan şüpheliler kısa bir süre sonra yakalandı. İşte 1 kişinin silahla vurulduğu saldırıya dair bilgiler...

Cezmi Kartay'da Silahlı Saldırı! 1 yaralı

Pompalı tüfekle vurulan bir kişi yaralandı. Malatya'da olayların baş gösterdiği caddelerden biri olan  Cezmi kartay caddesi nde bir kişi pompalı tüfekle vuruldu. Çay ocağı önünde bir kişi vurarak kaçan şüpheliler kısa bir süre sonra yakalandı. İşte 1 kişinin silahla vurulduğu saldırıya dair bilgiler...

Alınan bilgiye göre, Cezmi kartay Caddesi nde bulunan Efe garajı girişinde saat 15.00 sularında, meydana gelen pompalı tüfek saldırısında E.K  isimli vatandaş yaralandı. Efe Garajı girişinde bulunan bir çay ocağı önünde tam otomatik pompalı tüfekle silahlı saldırıya uğrayan E.K, ayaklarından yaralandı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerini yükselmesiyle Cezmi kartay Caddesi nde bulunan Efe garajı girişindeki çay ocağında ve  olay yerinde geçmekte olan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Silah sesini duyan vatandaşlar sağa sola saklanırken, ihbarla olayın yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri intikal etti. Yaralı vatandaşa burada yapılan ilk müdahaleden sonra ayaklarından vurulan E.K ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Geldikleri çay ocağı önünde bir kişiyi vurarak olay yerinden Şahin marka bir araçla kaçmayı başaran 2 saldırgan, emniyet ekiplerinin titiz çalışmasının ardından kısa bir süre içerisinde Turgut Temelli Caddesi'nde kıstırılarak yakalandılar. Çevreyolu kavşağında kıstırılarak yakalanan 2 şüphelinin üzerinde olayda kullandıkları 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Yapılan saldırıya dair başlatılan soruşturma devam ediyor

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER