banner53

Trafik Kazası... 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Trafik canavarı bir kez daha can aldı.Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralanırken iki kişi hayatını kaybetti.

Trafik Kazası... 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Trafik canavarı bir kez daha can aldı.Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralanırken iki kişi hayatını kaybetti. 

Malatya'da kontrolden çıkan traktör 1 kişiye mezar oldu. Seyir halindeyken kontrolden çıktıktan sonra traktörden düştüğü öğrenilen iki kişiden biri hayatını kaybederken, diğer bir kişi ise yaralandı.

TRAKTÖR DEVRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, 44 LL 547  plakalı Cemal Akgün, yönetimindeki traktör, Malatya Elazığ karayolunda Kale Mahallesi yakınlarında kontrolden çıktı. traktörün üzerinde bulunan 65 yaşındaki sürücü Cemal Akgün ve  İbrahim Gür (65)Traktörden savrularak yere düştü. Yere düştükten sonra traktörün çarptığı 65 yaşındaki İbrahim Gür, olay yerinde hayatını kaybederken, kazada yaralanan traktör şoförü Cemal Akgül ise Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından tedavi için Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Malatya'da yaşanan diğer  bir kazada ise, Motosiklet ile minibüsün çarpışması neticesinde ilk gelen bilgilere göre 1 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.

Melekbaba Mahallesi'nde R.D(22) idaresindeki Motosiklet ile ile M.K (23) Kullandığı minibüsün neden olduğu trafik kazasında, 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü R.A hayatını kaybetti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri yönlendirirken, yaşanan feci kazada motosiklet üzerinde bulunan M.G(20) yaralandı. Sağlık ekiplerinin Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdığı yaralılardan motosiklet sürücüsü R.D ise burada doktorların yapmış olduğu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER