Erol Bulut, Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut 1-1 berabere biten Kasımpaşa maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Evkur Yeni Malatyaspor- Kasımpaşa maçına dair bilgiler

Erol Bulut, Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut 1-1 berabere biten Kasımpaşa maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Evkur Yeni Malatyaspor- Kasımpaşa maçına dair bilgiler​

1-1 biten Süper Lig 21 hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut,” Kasımpaşa karşısında yakalamış olduğumuz fırsatları daha iyi bir şekilde değerlendirebilirdik. Kasımpaşa karşısında yine 3-4 gol pozisyonu yakaladık ve yine bu pozisyonları değerlendiremedik. Bunların üzerinde çalışarak, ilerleyen haftalarda daha iyi bir şekilde değerlendireceğiz”dedi.

İLK 20 DAKİKALARDA İYİ OYNADIK

Kasımpaşa karşısında mücadele iyi başladıklarını dile getiren sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Erol Bulut,” Karşılaşmanın henüz başında 1-0 öne geçtik. Ancak bu kısa sürdü ve maalesef kalemizde golü gördük. Hem ilk yarının 20 dakikası hem de ikinci yarının ilk 20 dakikasında iyi bir performans sergilediğimizi söyleyebiliriz. Ancak mücadelenin son 20 dakikasını ise iyi oynamadık. Çok fazla pas hataları yaparak istediğimiz oyunu hem orta sahada, hem de önde gerçekleştiremedik. Kasımpaşa ise savunmadan başlayarak hücuma kadar geçişlerde iyi sonuçlar alarak kalemize kadar geldi ve pozisyonları bulmaya çalıştı. 90 dakika sonunda sahadan bir puan aldık kendi saha ve seyircimiz önünde, almış olduğumuz bu 1 puan dahi bizim için önemli rakibimiz karşısında. Rakibimiz Kasımpaşa hala arkamızda,  bu karşılaşmada yapılan hatalardan bir ders çıkarmamız lazım. Nerelerde nasıl hatalar yaptığımızı iyi analiz ederek bunlara çalışacağız.

BEREBERLİK GÖRÜNTÜMÜZ YOK

Bir gazetecinin Kasımpaşa karşısında biraz daha beraberliği düşünen  görüntünüz vardı sorusu üzerine Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut,” Aslında sizin düşündüğünüz gibi öyle bir görüntünüz olduğunu düşünmüyorum. Zaten Kasımpaşa maçının ilk yarısında sistem olarak 4-3-1-2 sistemi ile sahadaydık. Daha sonra ikili forvete dönüş yaparak 4-3-3 sistemini kullandık. Buna dönüş yapmamızın nedeni ise rakibimizin iyi bir şekilde öne çıkarak kanatlardan orta kesmeye başlamaları oldu”dedi.

MUSTAFA İYİ YERLERE GELECEK

Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyuna aldığı genç Mustafa Eskihellaç için Bulut,"Mustafa gerçekten yetenekli bir kardeşimiz. Kendisinin ilk karşılaşması olmasından dolayı biraz heyecanlıydı. Ancak Mustafa oynadığı futbolun üzerine koyarak kesinlikle daha iyi yerlere geleceğine eminim”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER