İki Günde 2 Kişiyi Vurdu!

Silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Malatya'da izzetiye mahallesi Derme Sokak’ta silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.

İki Günde 2 Kişiyi Vurdu!

Silahsaldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Malatya'da  izzetiye mahallesi Derme Sokak’ta silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, izzetiye Mahallesi derme sokakta meydana gelen olayda, 4 Şubat Pazar günü Hamidiye mahallesinde suyu Caddesi Antepli sokakta bir eğlence merkezi çıkışında yaşanan silahlı saldırıda yaşanan kavgaya karıştığı öne sürülen iki kişiyi silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan O.A, aralarında daha önceden husumet bulunan 24 yaşındaki T.K’ya gittiği kuaförde kurşun yağdırdı.

KUAFÖRE POPALI SİLAHLA BASKIN

Derme sokakta bulunan kuaförde Kurşun yağmuruna tutulan T.K, vücudunun birçok çeşitli yerinden yaralanırken, silah seslerinin yükselmesiyle civarda bulunan vatandaşlar ve esnaflar korku dolu anlar yaşadı. derme sokakta kuaförde yaşanan silahlı saldırının ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet güçleri yönlendirirken, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri silahla yaralanan 24 yaşındaki T.K’yı  Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın meydana geldiği derme sokakta inceleme başlatan emniyet güçleri, bölgeye yakın bir yerde Olaya karışan pompalı silahı ele geçirdi. Polis ekipleri Ayrıca Olay yerinde üç adet tüfek mermisi buldu.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Saldırıyı gerçekleştirerek olay yerinden bin diye ticari Bir araçta kaçmayı Başaran O.A,  polis ekipleri tarafından her yerde aranmaya başlarken, Polis ekiplerinin yapmış olduğu Titiz çalışmalar sonucunda şüpheli O.A ile  yanında bulunduğu öğrenilen üç arkadaşı, iki pompalı tüfekle birlikte yakalandı.

Olaya dair çok yönlü soruşturma devam ediyor

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
AMouminsassarm
AMouminsassarm - 5 yıl Önce

The ED caused by that surgery may be either temporary or permanent. However, it is important to get the doctor's opinion first before you take these oral medications since these could have gloomy effects for the body. https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-vente-libre/

Adyernorie
Adyernorie - 6 yıl Önce

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/cialis-glasgow/

ATeakbinna
ATeakbinna - 6 yıl Önce

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-original-en-pharmacie/

ATeakbinna
ATeakbinna - 6 yıl Önce

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/commander-tadalafil-tablette/

SIRADAKİ HABER