Mustafa Şahin'den Keskin ve Ağbaba'ya Cevap

Meşale Derneği ne ziyaret de bulunan Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Geçtiğimiz günlerde ESOB Başkanı Şevket Keskin ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Malatya milletvekili Veli Ağbaba, tarafından gerçekleştirilen bu derneğe dair açıklamalar hakkında öne sürülen eleştirilere cevap verdi.

Mustafa Şahin'den Keskin ve Ağbaba'ya Cevap

Meşale Derneği ne ziyaret de bulunan Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Geçtiğimiz günlerde ESOB Başkanı Şevket Keskin ve  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Malatya milletvekili Veli Ağbaba, tarafından gerçekleştirilen bu derneğe dair açıklamalar hakkında öne sürülen eleştirilere cevap verdi.

İşte Şahin’in ESOB Başkanı Kesin ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya verdiği cevap;

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Veli Ağbaba ve ESOB başkanı Şevket Keskin'in işaret ederek öne sürdükleri meşale derneği hakkında gerçekleştirdiği ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Bu Derneğin adını vererek,” Malatya’yı cemaatler yönetiyor” şeklinde eleştiriler yapılmıştır. Bu açıklamalar,” bel altı vuruşlar” olarak nitelendiriyorum diyerek adı geçen Derneği sahiplendi.

MEŞALE DERNEĞİNE ZİYARET

Meşale Derneği ile gerçekleştirmiş olduğu ziyaretinde Mustafa Şahin’in basın kuruluşlarına AK Parti Malatya il örgütü mailinden  fotoğraflar ve konu ile ilgili açıklamalar gönderildi.

AK Parti Malatya il başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer ile AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin ve  partililer meşale Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

VEKİLLERİMİZ SAYESİNDE MALATYA'MIZ BÜYÜYECEK

Mustafa Şahin'in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Vekili Mustafa Kayahan,” Malatya'nın ihtiyaçlarını, Malatya’mızın arzularını, Mecliste temsil eden vekilimizin bu dik duruşu, Bundan sonra gelecek süreç ile birlikte Malatya’mıza gerçekleşecek olan yatırımlar sonucunda Burada bulunan insanlarımızın kültürel, ekonomik ve de sanayi açısından öncülük edeceğinden şüphemiz yok” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER