YMS’da Bifouma Şoku

22 Eylül pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da tek düşünce bu maçtan 3 puanla ayrılmak. Süper lig 4. hafta maçında deplasmanda Ankragücü'nü 4-0 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, 5. hafta mücadelesinde 22 Eylül Pazar günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor Ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2’de mağlubiyet alarak 6 puan topladı. Gökhan Töre ve Fofana’nın sakatlıklarının ardından takımın etkili isimlerinden olan Bifouma'nın sakatlığı teknik heyetin moralini bozdu. MKE Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyen Fofana takımdan ayrı çalışırken, sakatlık yaşayan Bifouma ise antrenmana katılmadı.

YMS’da Bifouma Şoku

22 Eylül pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da tek düşünce bu maçtan 3 puanla ayrılmak.

Süper lig 4. hafta maçında deplasmanda Ankragücü'nü 4-0 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, 5. hafta mücadelesinde 22 Eylül Pazar günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor Ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2’de mağlubiyet alarak 6 puan topladı.

Gökhan Töre ve Fofana’nın sakatlıklarının ardından takımın etkili isimlerinden olan Bifouma'nın sakatlığı teknik heyetin moralini bozduç. MKE Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyen Fofana takımdan ayrı çalışırken, sakatlık yaşayan Bifouma ise antrenmana katılmadı.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER