Sakıb,' Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum'

0-0 sonuçlanan Fenerbahçe maçının ardından ASPOR'a açıklamalarda bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor'unbaşarılı futbolcusu Sakıb Aytaç, sezonun güzel yerlerde bitireceklerini söyledi.

Sakıb,' Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum'

Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele gösterdiklerinin altını çizen Sakıb Aytaç,"Buraya hangi takım gelirse gelsin, bize karşı zorlanacaklarını biliyorlar. Bunu maçtan önce hissede biliyoruz. MAça iyi başladık. Maçta tartışmalı pozisyonlar var. Oyun olarak baktığımızda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Son 6 haftadır yenilmiyoruz. Bütün arkadaşlarımızı tebrik etmek istiyorum. İyi bir mücadele gösterdik hepimiz. Bizim için rakip önemli değil, bu mücadelemizde devam edeceğiz"şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın'ın kulübede olmamasının kendilerini etkilediğini ifade eden Sakıb Aytaç," Sergen hocanın olmaması tabiki bizleri etkiliyor. Kenarda vermiş olduğu direktifleri, varlığı yeterli oluyor bizlere. Oda aramıza döndükten sonra daha iyi olacak inşallah. Hocamızın söylediklerini harfiyen yapmaya çalışıyoruz. Uyguladığımızda düşünüyorum. Sezonu umarım güzel yerlerde bitiririz"dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER