Pilten, Ligin İlk Yarısını Değerlendirdi

BtcTurk Yeni Malatyaspor İkinci Başkanı Selim Pilten, ligin ilk yarısını değerlendirdi. Pilten, ilk yarıya baktığımızda kötü sayılmayacak bir ilk yarı geçirdiklerini söyledi.

Pilten, Ligin İlk Yarısını Değerlendirdi

Sezonun ilk yarısını basın mensuplarına değerlendiren Selim Pilten,"üper Lig'deki ilk 3 yılımızda en iyi puanımızı geçen sezon topladık. Genel anlamda kötü sayılmayacak bir ilk yarı geçirdik ve 24 puan ile ilk yarıyı tamamladık, buda bizi yarışın içinde tutacak. İkinci devreye güçlü bir şekilde başlamak istiyoruz. Bunun içinde tabiki gerekeni yapacağız. Avrupa Ligi'nde oynadığımız 4 maçtan 7 puan alarak ülke puanımıza da önemli katkımız oldu diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sezonun ilk devresinde stadyuma gelerek kendilerini yalnız bırakmayanlara taraftarlara,teknik heyete, futbolculara ve kulüp çalışanlarına  teşekkür eden Pilten,"Taraftar, şehir ve yönetim olarak Malatya'ya yakışır şekilde hareket ettiler.5 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarımıza başlayacağız. . Gaziantep FK maçında aldığımız beraberlik ile ilk yarıyı tamamladık.  Bugüne kadar Yeni Malatyaspor'umuza destek veren ve katkıda bulunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a, Kulüp Başkanımız Adil Gevrek'e ve yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünlere birlikte hareket ederek geldik. Bundan sonra da öyle olacak" diye konuştu.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER