Dağdeviren, ziyaretlere devam ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya şubesini ziyaret ederek, ehit anneleri ve Gazilerle tek tek sohbet etti.

Dağdeviren, ziyaretlere devam ediyor

Şehit anneleri ve Gazilerle tek tek ilgilenen ve ailelerimizin duygu ve düşüncelerini dinleyen  Ercan Dağdeviren duygusal anlar yaşadı. Malatya İl Emniyet Müdürü Dağdeviren; "Bu anlamlı günde şehit yakınlarının ve gazilerimizin yanında olmak istedik. Şehit yakınları ve Gazilerimizin her zaman yanında olmak bizlerin en büyük görevi ve şehit yakınlarını ve gazilerimizi ziyaretlerimiz kesintisiz devam edecek." dedi. 

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren bu özel gün olan Mekke’nin fethinin yıl dönümünde derneğimizin ziyaretiyle bizleri onure etmiştir diyen  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara,"Bu kıymetli ziyarette şehit yakınları için  Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından okunan duayla yanımızda olan müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi olarak Önce Vatan duygusundan hareket eden Müdürümüz Ercan Dağdevirene ziyaretinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz"ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER