Guilherme için Fenerbahçe ve Beşiktaş devrede

Yeni Malatyaspor'da Guilherme için Fenerbahçe ve Beşiktaş devreye girdi.

Guilherme için Fenerbahçe ve Beşiktaş devrede

Süper Ligde ilk yarının bitmesinin ardından transfer çalışmaları başlarken, bir yandan takıma takviye yapmak isteyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, diğer taraftan takımdaki futbolculara gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Transfe rçalışmaları kapsamında  Guilherme için Fenerbahçe ve Beşiktaş devreye girdiği, Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncu için daha ciddi bir teklif sunduğu öğrenildi.

Ligin ilk yarısının tamamlanmasının ardından BtcTurk Yeni Malatyaspor'da forma giyen Guilherme Costa Marques için Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ciddi teklifler gelmeye başladı. Son zamanlarda adık sıkça Beşiktaş ile anılmaya başlayan Guilherme için Fenerbahçe’de devrede.

Yeni Malatyaspor'da transfe rolduğu günden itibaren oynadığı futbolla göz dolduran ve taraftarların sevgilisi haline gelen Guilherme, 58 defa sarı kırmızılı formayı giyerken, bu karşılaşmalarda 12 gol atıp, 13 asist yaptı. Guilherme ayrıca bu sezon oynadığı 17 Lig maçında bin 230 dakika görev aldı ve 5 gol, 6 asitlik bir performans sergiledi.

Bonservisi İtalyan ekibi Benevento’da bulunan Guilherme için Fenerbahçe’nin nabız yokladığı ve Yeni Malatyaspor'a Mehmet Ekici ile birlikte bir miktar para önererek ciddi bir teklifte bulunduğu, futbolcunun  bonservisini almak için ise Benevento ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi. 

30 Haziran 2021’e kadar BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Guilherme arasında  kiralık sözleşmesi bulunurken, Brezilyalı futbolcunun Benevento ile ise 30 Haziran 2022’ye kadar kontratı bulunmakta. 

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2020, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER