banner53

Gilberto Oliveira Souza Junior Malatyaspor'da

Gilberto Oliveira Souza Junior Türkiye'ye geldi. Evkur Yeni Malatyaspor, transferin son gününde Brezilyalı forvet oyuncusu Gilberto Oliveira Souza Junior'i ile her konuda anlaşma sağladı ve sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Gilberto Oliveira Souza Junior Malatyaspor'da

Gilberto Oliveira Souza Junior Türkiye'ye geldi. Evkur Yeni Malatyaspor, transferin son gününde Brezilyalı forvet oyuncusu Gilberto Oliveira Souza Junior'i  ile her konuda anlaşma sağladı ve sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Doğu temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor’da beklenen forvet transferi gerçekleşti. Takıma 3-4 takviye yapılacağını daha önceden açıklayan teknik patron Erol Bulut, yapılan Doria ve Gilberto Oliveira transferleriyle kadrosunu kurmaya devam edecek.

TFF'YE EVRAKLAR GÖNDERİLDİ

Transfer çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız veren Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi sayılı saatler kala TFF'ye Brezilyalı Gilberto Oliveira Souza Junior, ile anlaşma yapıldığını ve gerekli transfer evraklarının tamamlandığı bildirdi.

Gilberto Oliveira Souza Junior Sabah saatlerinde Türkiye'ye getiren sarı kırmızılı ekip, 2017-2018 sezonu ikinci devre transfer sezonunun bitimine sayılı saatler kala Gilberto Oliveira Souza Junior ile anlaşma yaptığını duyurdu.

ADİL GEVREK AÇIKLADI

Sarı-kırmızı transfer komitesi  Sao Paulo'da topu koşturan Gilberto'yu transfer edebilmek adına zamanla yarış içine girdi ve sonunda muradına erdi. Taraftar ve teknik direktör Erol Bulut'un beklediği transfer harekatı, transferin son günü gerçekleşti. Gilberto Oliveira Souza Junior'un transferini Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beinsports kanalına bağlanarak sezon sonuna kadar sözleşme yapıldığını açıkladı.

33 MAÇ'TA 13 GOL

28 yaşındaki forvet oyuncusunun tam adı Gilberto Oliveira Souza Junior'dur. 31 Aralık 2017 itibarıyla Gilberto Oliveira Souza Junior'un Sao Paolo ile sözleşmesi biterken, 33 maçta 13 gol atma başarısı gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER