TSO Meclisinde Yumruklu Kavga

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısı gerçekleşti. Ocak ayı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yumruklu kavgalarla başladı. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısına dair bilgiler haberimizde.

TSO Meclisinde Yumruklu Kavga

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısı gerçekleşti.  Ocak ayı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası  Yumruklu kavgalarla başladı. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısına dair bilgiler haberimizde.

15 Temmuz şehitleri meclis toplantısında gerçekleştirilen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde yaşanan kavga Gündem yarattı. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısına meclis başkanı Sami Payza yürütürken,Toplantıda Aralık ayının mizanı üyelerin vermiş olduğu oylarla kabul edildi.

TSO OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI

Gündeme ilişkin toplantıda değerlendirmelerde bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, gerçekleştirilen oda çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen” zeytin dalı” Harekatı nerede destek verdiklerini ifade etti. Hasan Hüseyin Erkoç,” ülkemizin sınır güvenliklerini tehdit edecek terör örgütlerine yönelik başlatılan bu harekatla sınırlarımızı tehdit eden terör unsurları temizlenecek. Ulusal güvenliğimizi korumak adına devletimizin vermiş olduğu bu kararın arkasındayız. Ülkemize karşı gerçekleştirilen saldırılara karşı alınan güvenlik uygulaması bilinmelidir ki hukukta meşhurdur ve uluslararası hukukta da uygundur”dedi.

KAVGA ÇIKTI

Meclis üyesi Hakan Er’in Konuşma yaptığı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası  Ocak ayı meclis toplantısında, “ Damızlık Koyun Keçi Birliği ne gerçekleştirilen 6 adet makine yardımının neden diğer gruplara yapılmadığına sorgulaması üzerine toplantı salonunda gerilimli anlar yaşandı. Tarafların birbirlerine sözlü karşılık vermelerinin ardından yaşanan gerginliğin son bulması Haziran Meclis Başkanı Sami Payza, meclis grup toplantısına bitirdi. Grup toplantısının bitmesinin ardından üyeler arasında sözlü münakaşalar abi yumruklu kavgalar yaşandı. Kavga esnasında yüzüne darbe alan meclis üyesi Selçuk Otlu’nun yüzünde olduğunu darbeden dolayı bir kanama olduğu görüldü. Diğer meclis üyeleri de araya girerek kavganın büyümesini önlediler

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER