Erol Bulut: '4 Önemli Maçımız Var'

Süper Lig 31. Hafta maçında Akhisarspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erol Bulut: '4 Önemli Maçımız Var'

Süper Lig 31. Hafta  maçında Akhisarspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Süper Lig 31. Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları başladı. Rakipleri ile 40 puanın üzerine çıkacakları bir maç oynayacaklarını ifade sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Erol Bulut, takımda yaşanan maddi sorun ile ilgili olarak ta konunun muhatabının kendisi olmadığını, bu konunun yönetime sorulması gerektiğini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelen Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik patron Erol Bulut, Süper Lig’de önümüzde bizim 4 tane önemli maçımız var. Şuan bu maçlara konsantre olmamız gerekiyor. 31. haftada Akhisar maçımız var. Söylediğim gibi bu hafta Akhisarspor maçına çıkıp 40 puanın üzerine çıkacağız.” dedi.

Takım içinde yaşanan maddi sıkıntılar hakkında ise Erol Bulut, sorununun muhattabı olmadığını ve bu soruyu sarı kırmızılı yönetime sormaları gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER