Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı Perşembe Günü İstifa Ediyor

24 Haziran genel seçimleri için AK Parti'de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın perşembe günü istifa edecekleri idida ediliyor.

Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı Perşembe Günü İstifa Ediyor

24 Haziran genel seçimleri için AK Parti'de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın perşembe günü istifa edecekleri idida ediliyor.​

25 Nisan akşamı her iki isminde istifa ettikleri yolunda çıkan haberlerin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın istifa etmedikleri perşembe günü istifa edecekleri gelen bilgiler dahilinde.

Ak Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı’nın istifa etmesinin ardından, yeni bir atama yapılıncaya kadar bu görev için  İl Başkan Vekili Mahmut Üner Özer’in yürütecek. Ahmet Çakır'ın istifasının ardından ise yerine Belediye Başkan Vekilleri Şefik Şengün ve Hasan Göğüs yada  merkez ilçeler olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan birinin  Büyükşehir Meclisi’nde yapılacak bir seçimle gelmeleri beklenmekte.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 06:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER