banner53

Çakır ve Kahtalı İstifa Etti!

Malatya Ak Parti il Başkanı Hakan Kahtalı düzenlediği basın toplatısımda istifa edeceğini açıkladı.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan sonra AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapacağı böylece kesinleşmiş oldu.

Çakır ve Kahtalı İstifa Etti!

Malatya Ak Parti il Başkanı Hakan Kahtalı düzenlediği basın toplatısımda istifa edeceğini açıkladı.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan sonra AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın  milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapacağı böylece kesinleşmiş oldu.

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için isimleri geçen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı,   adaylıklarına sıcak bakıldığına ilişkin bilgilerin genel merkezden gelmesinin ardından, görevlerinden istifa ettiler.

Her iki isimde AK Parti'den Milletvekili adayı adayı başruları için istifalarını sunarken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın yerine gelecek isimlerin şimdiden merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER