TYP Kapsamında 6 Ay Süreli Geçici İşçi Başvuruları Başladı

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü önünde vatandaşlar tarafından uzun kuyruklar oluşturuldu. 6 ay süreli resmi kurumlarda istihdam edilecek olan 2 bin kişilik başvuru için uzun kuyruklar oluştu. Başvurular, 27 Nisan Cuma gününe sürecek.

TYP Kapsamında 6 Ay Süreli Geçici İşçi Başvuruları Başladı

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü önünde vatandaşlar tarafından uzun kuyruklar oluşturuldu. 6 ay süreli resmi kurumlarda istihdam edilecek olan 2 bin kişilik başvuru için uzun kuyruklar oluştu. Başvurular, 27 Nisan Cuma gününe sürecek.

Malatya’da, belediyeler, müftülükler, bazı kurumlarda 6 ay geçici olarak çalıştırılacak olan “Toplum Yararına Çalışma Programı” kapsamında 2 bin kişi başvurulara başladı.İŞKUR’un Çevre Yolu Turgut Temelli kavşağı altında bulunan ek hizmet binasının önünde TYP’ye ilk gün yapılan başvurular nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

TYP programına katılmaya hak kazanan adaylar, çalışmaya 15 Mayıs 2018’de başlayacak ve 15 Kasım 2018 tarihleri arasında 6 ay sürecek. Kura çekimi Noter huzurunda yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER