banner53

İsmet Yılmaz ve İbrahim Kalın Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Cumartesi günü Kitap Fuarı’nın açılışına ile çeşitli toplantılara katılacaklar.

İsmet Yılmaz ve İbrahim Kalın Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,  Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Cumartesi günü Kitap Fuarı’nın açılışına ile çeşitli toplantılara katılacaklar.

Kitap fuarı açılışı başta olmak üzere bir dizi program kapsamında Malatya'da bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, eşilik edecek.

Kitap Fuarı nedeniyle Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da, Fuarının açılışının ardından saat 15.00’deMalatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde konferans verdikten sonra yine aynı yerde saat 16.00’da ise imza ve söyleşi programına katılım yaptıktan sonra 17.00’de Malatya Valiliğini, daha sonra ise saat 17.30’da ise Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER