banner53

Hilal Acı AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

Mimar Hilal Acı Malatya AK İl Teşkilatında Bugün Büyük bir katılımla, AK Partiden A. Adaylığını Açıkladı.

Hilal Acı AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

Mimar Hilal AcI Malatya AK İl Teşkilatında Bugün Büyük bir katılımla, AK Partiden A. Adaylığını Açıkladı.

AK Parti İl teşkilatında başvurudan önce kısa bir açıklama yapan Mimar Hilal ACI, ” Kıymetli dava arkadaşlarım, AK parti kadromuzun değerli neferleri, bugün sizlerin huzurunda AK parti milletvekilliği aday adaylığımı açıklamak için bulunuyorum”

Hilal Acı kimdir diye soracak olursanız; 1983 Malatya doğumluyum Anadolu imam Hatip Lisesinde okudum. Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Restorasyon Anabilim dalında Yüksek Lisans eğitimine başladım. İtalya’da Restorasyon ve Kültürel Mirasın Korunması ile ilgili eğitimimi tamamladım. Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Adalet Bölümünü bitirdim. Yine aynı üniversitenin Uluslararası ilişkiler bölümü son sınıfta okumaktayım. Siyaset hayatım 2012 yılında AK parti Kadın Kolları Tanıtım Medya başkanlığı ile başladı.

2014 yerel seçimleri ile AK Partiden Battalgazi Büyükşehir Belediye Meclis üyesi seçildim. Belediyelerimizin Kadın erkek fırsat eşitliği, Gençlik ve Spor Komisyonu, İmar komisyonlarında görev aldım. Mimarlar odası yönetim kurulunda görev aldım. Halen Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu Üyesiyim. Mimarlık, Liderlik, Yöneticilik, Siyaset Okulu ve kişisel gelişim alanlarında birçok sertifikaya sahibim. Sportif başarılarım bulunmakta olup Tekvando branşında ulusal şampiyonluklarım, ralli off road hakemliğimin yanı sıra amatör olarak da tenis sporuyla ilgilenmekteyim.

Ülkemizde birçok isimde faaliyet gösteren oteller zincirinde Mentalite Otel grubu Yönetim Kurulu başkanıyım. Aynı zamanda serbest mimarlık ve müteahhitlik işleri yapıyorum. Ankara ve Malatya da mimarlık ofisim bulunmaktadır.

Kıymetli dava arkadaşlarım, Küresel güçlerin karşısında bir asır diz çökmeye alıştırılmak istenen bu necip millet, son 15 yılda kabuğunu kırmış ve bu gidişata dur demiştir. Bu hareketin kurucusu ve lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan siyaseten yoluna çıkarılan tüm engelleri aziz milletimizin desteği ile tek tek aşmıştır. Artık büyük bir yol ayrımına geldik. Bu yol ayrımında milletimize efendi olmak isteyenlerle, hizmetkâr olmak isteyenler tamamen ayrılacaktır. Böyle bir seferberlikte sahsım ve çevrem adına aktif olarak rol almak istedim. İlimizin ve Ülkemizin hizmetlerin en güzeline layık olduğu bilinci ile bu kutlu yürüyüşte hiç durmadan yorulmadan yerimi almak istiyorum. Bu kararımın önce milletime sonra şahsıma hakkımızda hayırlı olmasını âlemlerin Rabbinden niyaz ediyorum.

Bugün burada benimle birlikte olduğunuz için başta ailem olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyor, Dualarınızı bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER