EYMS-Akhisarspor Puanları Paylaştı! 0-0

Süper Lig 31.haftasında altı sıraları ilgilendiren mücadelede Evkur Yeni Malatyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk etti. 90 Dakika sonunda her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı.

EYMS-Akhisarspor Puanları Paylaştı! 0-0

Süper Lig 31.haftasında altı sıraları ilgilendiren mücadelede Evkur Yeni Malatyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk etti. 90 Dakika sonunda her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı.

F.Farnolle,S. Çiftpınar, A.Cissokho, I.Chebake, A.Mina, M.Pereira M.Yıldırım, A. Okechukwu, A.Büyük, A. Kara, K. Boutaib ilk 11'i ile karşılaşmaya başlayan sarı kırmızılı ekip, Hakem Özgür Yankaya'nın ilk düdüğü ile rakibi Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında mücadelenin ilk yarısında ve ikinci yarısında etkili bir futbol ortaya koysada galibiyeti getirecek golü bulamayıca sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Mine ve Sadık Geçit Vermedi

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Boutaib ve Pereira ile net gol pozisyonuna giren sarı kırmızılı ekip,bu pozisyonlardan yararlanamazken, rakibine de fazla top oynama şansı fazla tanımadı. Mücadele de nadir gelişen Teleset Mobilya Akhisarspor'un ataklarına ise Evkur Yeni Malatyaspor defansında Arturo Mina ile Sadık, geçit vermedi. 

Cissokho Çizgiden Çıkardı

İlk yarıda normal sürenin bitimine kısa bir süre kala etkili ataklara başlayan Teleset Mobilya Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor kalesine gol için gelmek istese de girmiş olduğu pozisyonlardan yararlanamadı. İlk yarının uzatma dakikalarda Akhisarspor'da Aykut'un ceza dışından vurduğu top Mustafa'ya da çarparak kaleye yönelirken, Yeni Malatyaspor defansında Cissokho son anda bu şutu çizgiden çıkardı. Bu pozisyonun ardından hakem Özgür Yankaya, ilk yarıyı bitirdiğini belirlediği düdüğünü çaldı ve her iki takımda soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Her İki Takımda 1 Puana Razı Oldu

Mücadelenin ikinci yarısı her iki takımın etkili atakları ile başladı. Evkur Yeni Malatyaspor'da Boutaib, baskılı futbolu ile Teleset Mobilya Akhisarspor defansına zor anlar yaşatırken, gol bulmak adına kanatlardan etkili ataklar yapan sarı kırmızılı ekip, istediği golü bir türlü bulamazken, karşılaşmanın 68.dakikasında Boutaib'in yerine Brezilyalı golcü Gilberto oyuna dahil oldu. Yapılan değişiklikten sonra ataklarına devam eden Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini kendi sahasına hapsetti. Karşılaşama da dakikalar 73'ü gösterdiğinde Adem Büyük'ün kullandığı serbest vuruşta ileriye çıkan Arturo Mina'nın kafayı vurduğu topu Fatih, kritik bir dokunuşla kornere çelmeyi başardı. Bu pozisyonun ardından sarı kırmızılı kaleye gelmeye başlayan konuk ekip Teleset Mobilya Akhisarspor ise 76. dakikada kullanılan korner vuruşunda direği geçemedi. Maçı kazanmak adına kenardan oyuna müdahale eden Y.Malatayspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, Boutaib-Gilberto değişikliğinden sonra ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan ancak ikinci yarıda sahada görünmeyen Pereira'nın yerine de 78. dakikada oyuna Rahman Buğra'yı dahil etsede, skor üstünlüğünü alamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımda yakalamış oldukları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince mücadele başladığı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Bu sonucların ardından Evkur Yeni Malatyaspor 39 puanla 10. sırada yer alırken, Teleset Mobilya Akhisarspor ise puanını 36'ya yükselterek 12.sırada kaldı. 

Gelecel hafta Süper Lig 32. hafta karşılaşmasında E.Y.Malatayspor deplasmanda Göztepe'ye konuk olurken, Teleset Mobilya Akhisarspor ise Galatasaray'ı konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER