banner53

Y.Malatya Kazanıp Rahatlamak İstiyor

Süper Lig 31. hafta mücadelesinde bu hafta en kritik maçlardan birine çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Teleset Mobilya Akhisarspor’u yenerek ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Y.Malatya Kazanıp Rahatlamak İstiyor

Süper Lig  31. hafta mücadelesinde bu hafta en kritik maçlardan birine çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Teleset Mobilya Akhisarspor’u yenerek ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Süper Ligin bitimine sadece 4 hafta kala Galatasaray, M. Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe  arasında kıyasıya bir şampiyonluk yarışı yaşanırken, alt sıralarda ise küme düşme potasında olan takımlar arasında amansız bir kümede kalma mücadele sürüyor.

Süper Lig'de matematiksel olarak ligden düşen ilk takım K. Karabükspor olurken, düşme korkusunu 
en çok hissetmeye başlayan diğer takımlar ise Ankara temsilcisi Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Osmanlıspor görünüyor. 

Herkesin sonucunu en çok merak ettiği maçlarında başında gelen Evkur Yeni Malatyaspor-Teleset Mobilya Akhisarspor maçı kaç bitecek? Y.Malatyaspor, rakibi yenerek son haftalara rahat girebilecek mi? yoksa alt sıralarda ki takımların kazanmasıyla ümitler son haftalara mı taşınacak.

Evkur Yeni Malatyaspor-Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanan sezonun ilk karşılaşması 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER