banner53

YMS Tesislerine Saldırı Olayında Aranan Ş.B.D Tutuklandı

Geçtiğimiz hafta sonu gece yarısı Orduzu Pınarbaşı’ndaki Yeni Malatyaspor Tesisleri'ne yapılan saldırıya dair devam eden davada taraftar derneği başkanı olduğu öğrenilen bir kişinin daha yakalanmasının ardından tutuklu sayısı 4’e yükselmiş oldu. Antalyaspor öaçı öncesi 15 Aralık Cumartesi'yi 16 Aralık Pazar’a bağlayan gece yarısı 00.10 sıralarında Evkur Yeni Malatyaspor’un Tesisleri’ne, kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı yapılmış ve şüpheliler olay yerinden kaçmışlardı. Antalyaspor maçı sonrası açıklama yapan Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeni Malatyaspor Tesisleri'ne yapılan saldırı hakkında açıklama yaparak, bu saldırıyı gerçekleştirenlerin kısa süre içerisinde adalete teslim edileceğini söylemesini ardından hemen sonra polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olaya karışan 3 kişi yakalanarak tutuklanmıştı. Olayda firari olarak aranan bir kişide 19 Aralık Çarşamba gecesi sahte kimlikle Ankara’da yakalandığı bilgisi verildi. Yakalanan kişinin ise taraftar derneği başkanı Ş.B.D. olduğu ve Malatya’ya getirildiği, mahkemece tutuklandığı,öğrenildi.

YMS Tesislerine Saldırı Olayında Aranan  Ş.B.D Tutuklandı

Geçtiğimiz hafta sonu gece yarısı Orduzu Pınarbaşı’ndaki Yeni Malatyaspor Tesisleri'ne yapılan saldırıya dair devam eden davada taraftar derneği başkanı olduğu öğrenilen bir kişinin daha yakalanmasının ardından tutuklu sayısı 4’e yükselmiş oldu.

Antalyaspor öaçı öncesi 15 Aralık Cumartesi'yi 16 Aralık Pazar’a bağlayan gece yarısı 00.10 sıralarında Evkur Yeni Malatyaspor’un Tesisleri’ne, kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı yapılmış ve şüpheliler olay yerinden kaçmışlardı. Antalyaspor maçı sonrası açıklama yapan Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeni Malatyaspor Tesisleri'ne yapılan saldırı hakkında açıklama yaparak, bu saldırıyı gerçekleştirenlerin kısa süre içerisinde adalete teslim edileceğini söylemesini ardından  polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olaya karışan 3 kişi yakalanarak tutuklanmıştı.

Olayda firari olarak aranan bir kişide 19 Aralık Çarşamba gecesi sahte kimlikle Ankara’da yakalandığı bilgisi verildi.

Yakalanan kişinin ise taraftar derneği başkanı Ş.B.D. olduğu ve Malatya’ya getirildiği, mahkemece tutuklandığı,öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER