Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maç sonucu: 0-1

Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. BtcTurk Yeni Malatyaspor, penaltıdan yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. 

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maç sonucu: 0-1

Bu sezon ligde kötü günler geçiren ve düşme tehlikesini ensesinde hisseden BtcTurk Yeni Malatyaspor, rakiplerinin puan kaybettiği hafta da Beşiktaş ile karşı akrşıya geldi. Karşılaşmada net gol pozisyonlarından yararlanamayan Yeni Malatyaspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Hakemin ilk düdüğüyle birlikte karşılaşmanın ilk yarısında rakibini sahasına hapseden sarı kırmızılı ekip, özellikle Gökhan Töre ve Umut Bulut'la net pozisyonlardan yararlanamazken, maçın ilk yarısı karşılıklı pozisyonlarla tamamlandı ve her iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Karşılaşmada ilk yarının son dakikalarında net pozisyonlardan yararlanamayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya da etkili başlayarak gole en çok yaklaşan taraf olurken, dakikalar 53'ü gösterdiğinde Beşiktaş'ta  Gökhan Gönül, kaleci Farnole'ün topa boşa çıkmasıyla kafasına aldığı yumruk darbesiyle yerde kaldı ve maçın hakemi "VAR" odasından gelen uyarıyla bayaz çizgiyi işaret etti. Topun başına geçen Caner Erkin takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda aradığı golü bulamayan Yeni Malatyaspor,sahadan 1-0 mağlup ayrılarak ligde kalma umutları sobraki haftaya bıraktı..

Bu sonuçlardan sonra Yeni Malatyaspor 32 puanla 15.sırada yer alırken, Beşiktaş ise puanını 56 yaparak 4. sıraya yükseldi.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER