Yeni Malatyaspor Antalyaspor'u Rahat Geçti! 2-0

Evkur Yeni Malatyaspor Süper Lig 16. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Antalyaspor'u golcü futbolcusu Boutaib'in attığı 2 golle devirdi.

Yeni Malatyaspor Antalyaspor'u Rahat Geçti! 2-0

Evkur Yeni Malatyaspor Süper Lig 16.  hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Antalyaspor'u golcü futbolcusu Boutaib'in attığı 2 golle devirdi.

Süper Lig'de bu sezon başarılı bir grafik çizen Doğu temsilcisi Evkur yeni Malatyaspor, konuk ettiği Antalyaspor'u 2-0 yenemsini bildi. Yeni Malatyaspor-Antalyaspor karşılaşmasında Celutska ile Eren Tozlu arasında yaşanan bir ikilü mücadele sonrasında saha karıştı ve yaklaşık 4 dakika süren tartışma sonunda Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar, Antalyaspor'dan ise Diego Angelo direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Olayların başlangıcında olan Celutska ise sarı kartla cezalandırıldı.

Bu skorla Yeni Malatyaspor puanını 28'e yükseltirken Antalyaspor 26 puanda kaldı.

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular sahaya, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin fotoğrafının yer aldığı, üzerinde "Cennete selam, kalbimizdesin" yazılı tişörtle çıktı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER