Robinho Yiğidolara Yetmedi! 1-0

Süper Lig 19. hafta mücadelesinde taraftarlarının önünde Sivasspor'u konuk eden Evkur Yeni Malatyaspor 90 dakika sonunda sahadan 1-0 skorla ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Robinho Yiğidolara Yetmedi! 1-0

Süper Lig 19. hafta mücadelesinde taraftarlarının önünde Sivasspor'u konuk eden Evkur Yeni Malatyaspor 90 dakika sonunda sahadan 1-0 skorla ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.​

Demir Grup Sivasspor'u Süper Lig 19. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk eden Evkur Yeni Malatyaspor, 77. dakikada Adem Büyük'ün atmış olduğu penaltı golüyle sahadan 3 puanı alarak ayrılan taraf oldu.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasınI Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Mete Kalkavan yönetti. Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Murat Yıldırım, Azubuike, Diallo, Pereira, Adem, Khalid Boutaib ilk 11’i ile sahaya çıkan ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor takımı, Mete Kalkavan'ın ilk düdüğü ile birlikte saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibi üzerinde baskı yaratırken, golcü futbolcusu Boutaib, ile bir çok net pozisyonlardan yararlanamadı. 

BOUTAİB PENALTI VURUŞUNU KULLANMADI

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda gol Yollarında etkisiz kalırken, ilk 45 dakika dolduğunda her iki takım da soyunma odasına 0-0 eşitlikte gitti. Hakemin düdüğüyle başlayan ikinci yarıda hem ev sahibi, hem de konuk ekip Sivasspor etkili ataklar yaratırken,  karşılaşmanın 77. dakikasında maçın hakemi Mete Kalkavan'ın beyaz çizgiyi gösterdiği pozisyonda ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor penaltı kazandı. Geçen hafta Osmanlıspor karşısında kaçırdığı penaltı ve atamadığı net gollerden dolayı taraftarların tepkisini alan Faslı futbolcu Boutaib, bu sefer  topun başına geçmedi ve penaltı vuruşunu sarı-kırmızılı ekipte Adem Büyük kullandı. Topun başına geçen Adem Büyük, Sivasspor kalecisini ve topu ayrı köşelere göndererek takımına 1-0 galibiyeti getiren gole imza attı.


Karşılaşmanın geri kalan süresinde her iki takımda birbirine üstünlük sağlayamazken, mücadele 77. dakikada atılan penaltı ile 1-0  öne geçen ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor, 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER