Alkollü Sürücü dehşet Saçtı!

Şişede durduğu gibi durmayan alkol, bir kez daha trafik terörüyle karşımıza çıktı. Malatya’da alkollü olarak araç kullanan şoför, kendi canını hiçe sayarak direksiyon başına geçse de yaptığı kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Alkollü Sürücü dehşet Saçtı!

Şişede durduğu gibi durmayan alkol, bir kez daha trafik terörüyle karşımıza çıktı. Malatya’da alkollü olarak araç kullanan şoför, kendi canını hiçe sayarak direksiyon başına geçse de yaptığı kazada şans eseri  can kaybı yaşanmadı.

Yüksek promil alkol alan B.A yönetimindeki otomobil 2 aracı hurdaya çevirdikten sonra zar zor durabildi. Meydana gelen kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, kazaya sebebiyet veren şoför  B.A, hafif yaralandı.

TRAMBÜS DİREĞİNE ÇARPARAK DURDU

Malatya Doğu Garajı yakınında bulunan Sancaktar Mahallesi bölgesinde yaşanan trafik kazasında edinilen ilk bilgilere göre, Doğu Garajı mevkiinde kendi istikametinde olan 44 ND 845 plakalı yönetimindeki aracı kullanan B.A, ilk önce kendi istikametinde önünde gitmekte olan 80 FY 804 plakalı araca arkadan vurduktan sonra ise trambüs direğine çarparak durabildi.

2.16 PROMİL ALKOLLÜ

Malatya Doğu Garajı yakınında bulunan Sancaktar Mahallesi bölgesinde yaşanan trafik kazasından sonra olay yeri savaş alanını andırırken, kazaya sebebiyet veren şoför B.A ise kazadan hafif yara alarak kurtuldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine trafik polisleri intikal ederken,Almış olduğu alkolün etkisiyle ayakta dahi duramayan şoför B.A, polislerin kendisine yapmak istediği “alkol testi” uygulamasını istemedi. Şoförü daha sonra ikna eden trafik polisleri, alkollü sürücünün 2.16 promil alkollü olduğu bilgisini verdi.

Alkol tesi yapıldıktan sonra kazaya sebebiyet veren şoföre, para cezası uygulaması yapıldı. Şoför B.A ayrıca alkollü araç kullandığı için ise uzun süre trafiğe çıkamayacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER