Acılı Anne Babası Tarafından Kaçırılan 1.5 Yaşındaki Oğlunu Arıyor

Küçük çocuk 1.5 yaşındaki Mert, kaçırıldı ve babası ayrıldığı eşinde nizin almadan oğlunu Türkiye'ye kendi tarafından izinsiz kaçırdı. 11-06-2016 doğumlu olan 1.5 yaşındaki Mert Özinal'in annesi kötü durumda. Yavrusunun babası tarafından kaçırıldığını söyleyen acılı anne, biran önce çocuğuna kavuşmak istiyor.

Acılı Anne Babası Tarafından Kaçırılan 1.5 Yaşındaki Oğlunu Arıyor

Küçük çocuk 1.5 yaşındaki Mert, kaçırıldı ve babası ayrıldığı eşinde nizin almadan oğlunu Türkiye'ye kendi tarafından izinsiz kaçırdı. 11-06-2016 doğumlu olan 1.5 yaşındaki Mert Özinal'in annesi kötü  durumda. Yavrusunun babası tarafından kaçırıldığını söyleyen acılı anne, biran önce çocuğuna kavuşmak istiyor.

Küçük yaşta annesinden kaçırılan Mert'e dair görüntüler var mı? Annesinden habersiz izin almadan ve kimselere söylemeden 1.5 yaşındaki küçük bir çocuğu kaçıran Baba Sadik Özinal, şuan nerede? Baba Özinal oğluyla birlikte Malatya'da mı? Minik Mert'i ve babasını her yerde arayan acılı anne Korien Dijkhuis'dan gelen resimlerini haberimizde paylaşıyoruz.

Mert'in 1.5 yaşında Hollanda'da kaçırılmasından emniyet kamera görüntüleri var mı? Minik Mert'i Baba Sadık Özinal nasıl kaçırdı? Anne Korien Dijkhuis, oğlunun THY ile babası tarafından kaçırılarak götürüldüğünü söyledi

15 Ocak 2018'de babasının arabasıyla gelerek aoğlunu kaçırdığını söyleyen Korien Dijkhuisi, İlk önce İstanbul ve daha sonra ise  Malatya'ya kaçırıldığını dile getirdi. 1.5 yaşındaki Mert'in babası Sadık Özinal ve Anne Korien Dijkhuis boşandıkları için babanın sinirlendiği ve böyle bir yola başvurduğu düşünülüyor.  Eski eşinin hem İstanbul'da hem de Malatya'da akrabalarının yanında olabileceğini belirterten anne Korien Dijkhuis, Oğlunu kendisinden ayıran kocasının Malatya'da yada Pütürge'de olduğunu iddia etti ve herkesten yardım istedi. Aslen Pütürge'li olan Baba Sadik Özinal, muhtemelen Pütürge'de veya Malatya'da olabilir. Her yerde oğlunu arayan anne ise iki haftadan fazla süredir oğluna dair bir iz bulamadı. Acılı anne, şimdi herkeslerden iyi bir haber gelmesini bekliyor.

Mert'i görenler allah rızası için insanlık adına en yakın polis karakoluna gitsinler yada 05412683800 telefon numarasını arasınlar.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER