KS-YMS maçı saat kaçta hangi kanal da?

KS-YMS maçı saat kaçta hangi kanal da? Süper lig 26. hafta maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Süper ligde bu sezon zor günler geçiren iki takımın mücadelesinde gülen taraf kim olacak? Peki Kayserispor-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanal da?

KS-YMS maçı saat kaçta hangi kanal da?

Arka arkaya aldığı mağlubiyetle düşme potasına giren BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu Kayserispor deplasmanına çıkıyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde ilk puanını Konyaspor ile berabere kalarak alan sarı kırmızılı ekip, 19. hafta erteleme maçında hafta içi karşılaştığı Trabzonspor'a 3-1 mağlup olarak iyiden iyiye düşme korkusunu ensesinde hissetmeye başladı. Peki Kayserispor-Yeni Malatyaspor maçında gülen taraf kim olacak?

Kayserispor maçının son taktik çalışmasını Kayseride kaldığı otelde gerçekleştiren BtcTur Yeni Malatyaspor, maç saatini beklemeye başladı. Sarı kırmızılı ekip, Kayserispor maçından 3 puanla ayrılarak hem üst sıralara tırmanmak istiyor hemde uzun bir aradan sonra kazanarak, taraftarının yüzünün güldürmenin hesaplarını yapıyor.

Kayserispor-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanal da?

15 Mart Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçını Ali Şansalan yönetecek ve karşılaşma beIN Sports kanalından naklen yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2020, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER