Hikmet Karaman:'Başkan Bizi İkna Etti'

Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Kemal Özdeş’in yerine takımın başına getirilen Hikmet Karaman için Malatya’da bir otelde çok sayıda basın mensubunun katıldığı imza töreni gerçekleştirildi.

Hikmet Karaman:'Başkan Bizi İkna Etti'

BtcTurk yeni Malatyaspor’da takımın başına Hikmet Karaman’ı getirdi. Karaman’ın imza töreninde konuşan kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatyaspor’u 2. Ligden PTT’ye ve daha sonra  Süper Lige çıkardıklarını  belirtirken, bu zor günlerden hep birlikte geçeceklerini söyledi.

GEVREK: “SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Gevrek,”Çok kıymetli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bugün Hikmet Karaman hocamızın imza töreninde buluştuk. Hem Yeni Malatyaspor hemde Hikmet hocamıza hayırlı uğurlu olsun. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptık. Camiamız ve taraftarımız bu konuda endişeli. İlk yarıyı 24 puanla bitiren bir takımın ikinci yarıya böyle kötü bir başlangıç yapması tabiki tedirginlik yarattı.  Camiamızın ve taraftarlarımızın bizlerden beklentilerini biliyoruz. 6 yıldır görevdeyiz ve bu süreçte 2. Ligden PTT’ye ve daha sonra ise Süper Lige çıkarak oradan da UEFA kupalarına kadar ilerledik. Birlikte büyük başarılara imza attık. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Buz zor günlerde kenetlenmemiz lazım. Bizimde hatalarımızı eksiklerimiz vardı. Doğru işler yaptığımız gibi hatalarda yapabiliyoruz. Hepimiz insanız sonuçta. Hatalarımızda ders çıkarıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Sergen hoca ile başladığımız bu sezon Kemal hoca ile devam ettik ama olmadı. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hikmet hocamız ile birlikte bir çıkışa geçeceğimize ve Malatya’yı iyi yerlere getireceğimize inanıyorum ben. Taraftarımıza asla şahsım adına ve yönetimim adına bir kırgınlığım olamaz. Bu taraftar takımın taraftarıdır. Bende bir taraftarım. Tabiki böyle bir gidiş hata üzülüyorlar, haklı olarak protesto ediyorlar. Bu onların en doğal hakkı. Ama stada gelip takımlarına sahip çıksınlar, destek versinler ki bu zor günlerden hep birlikte çıkalım. Hikmet hocamız ve ekibiyle daha güçlü olacağız” dedi.

KARAMAN: “TAKIM ÇALIŞTIRMA PLANIMIZ YOKTU”

Sezon sonuna kadar takım çalıştırma planlarının olmadığını ancak Başkan Adil Gevrek’in kendilerini ikna ettiğini ifade eden Hikmet Karaman,”Sayın başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, bize güvenip görev verdikleri için. Göreve gelmeden önce 2-3 gün istişarelerde bulunduk. Takımın durumu nedir? Kalan maçlar hangisi? Takım için neler yapabiliriz? Buraya gelmeden 5 teklif aldık bu seneyi dinlenerek geçirelim demiştik ama Adil başkan bir şekilde bizi ikna ederek buraya getirdi. Bizde ona güvenerek buraya geldik. Taraftarımız her maça gelecek. Ama öncelikle Konyaspor maçında 12. Adam desteğini alarak, Allahın izniyle oradan 3 puanı alıp, hemen dönüşünde hafta içinde oynayacağımız Trabzonspor maçı ile gideceğimiz deplasman maçı bize nerede olduğumuzu gösterecek” şeklinde konuştu.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER