Hamzaoğlu,'Güzel Günler Bizi Bekliyor'

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu,"Bize duyulan sevgiden dolayı teşekkür ediyorum.Daha öncede birkaç kez ismim gündeme gelmişti. Çok güzel tepkiler geldiğini gördüm. Bütün gücümüzle çalışacağız. Bütün bilgi ve tecrübemizle çalışacağız” dedi.

Hamzaoğlu,'Güzel Günler Bizi Bekliyor'

Yeni Malatyaspor'un Bolu'daki kampına katılan sarı kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, burada kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

-Hikmet hocayla yollar ayrıldıktan sonra başkan bizi aradı. İstanbul’da görüştük, prensiplerimizi ortaya koyduk, neler yapabiliriz,  imkanları görüştük, hedeflerimizi belirledik. Daha sonra imzalar atıldı ve geldik takımın akşam antrenmanına yetiştik
.-Bize duyulan sevgiden dolayı teşekkür ediyorum İnşallah bizde bu sevgiyi daha da büyütecek icraatlar ortaya koyarız.

-Herkesle aynı yerden, aynı çizgiden başlayacağız. Allah göstermesin bir alt lige gitmiş olsaydı, çok daha zor bir süreç bizi bekleyecekti. Kısa sürede çok doğru hamleler yapmak zorundayız. Bunun içinde hem biz hem de yönetimimiz çalışıyor

-Önce ligler başlasın. Zaten maçlar oynandıkça herşeyi göreceğiz. Malatyaspor’un çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışacak bir yönetim, teknik ekip ve oyuncu grubumuz olacak.

-Oyuncuların özelliklerini çok iyi analiz etmeye çalışıyoruz.Hem tecrübeli hem de genç ve yetenekli oyunculara sahibiz. Güzel günler bizi bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER