Hamzaoğlu, Gençlerbirliği Maçını Değerlendirdi

Gençlerbirliği'ni 2-1 yendikleri maç sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, tüm futbolcularını kutlayarak, Beşiktaş maçına da hazır bir şekilde gitmek istediklerini söyledi.

Hamzaoğlu, Gençlerbirliği Maçını Değerlendirdi

Süper Lig’in 6. haftasında Yeni Malatya Stadı’nda Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyisarı kırmızılı ekip, sahadan 2-1’lik skorla ayrılırken, Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin önemi, ifade eden Hamzaoğlu,"Gençlerbirliği maçı bizim için önemliydi. Sıçrama yapmak istedik. BAY geçeceğimiz haftaya kadar iyi olmamız lazım. Takım olarak bugün iyi mücadele ettik. Çok iyi oynamadık. Erkan'ı bu maçta ödüllendirelim dedik. Daha sonra Karim Hafez'i kenara çekip değişiklik yaptık. İlk yarıda Gençlerbirliği daha fazla pas yaptı. Oyuncularımız tebrik ediyorum. Maçı bırakmadılar. Hem Semih hem de Kubilay'ın bu galibiyette payının olması bizi sevindirdi. Tüm oyuncularımızı kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.Zor bir maç oynadık. Rakibimiz bize karşı önlemler aldı. Maçta biz iyi gibi görünüyorduk ama golü rakip attı. Sonrasında da biz golü attık. Oyunu oturtuncaya kadar epey zaman geçti. Yine de oyunun tamamında iyi bir futbol oynadık. Eksiklerimiz var, aramıza geç katılan arkadaşlarımız var. O yüzden yavaş yavaş bir oyun planı ve oyuncu kadrosu oturtmak için çalışıyoruz. Bunları yaparken de maç kazanmaya çalışıyoruz. İyi yolda olduğumuz ve ilerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacağımız düşünüyorum. Çünkü elimizde iyi bir kadro var. Oyuncularımı aldıkları galibiyetten ötürü, rakibi de mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçına iyi hazırlanıp oraya gideceği"dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER