Farnolle ve Jahovic'ten Galibiyet Açıklaması

Süper Lig 2019-2020 sezonu ilk maçında Başakşehir'i Guilherme, Jahovic ve Fofana'nın attığı gollerle 3-0 yenen Yeni Malatyaspor'da karşılaşma sonu gecenin kahramanlarından kaleci Farnolle ve golcü oyuncu Jahovic karşılaşmayı değerlendirdiler.

Farnolle  ve Jahovic'ten Galibiyet Açıklaması

Süper Lig 2019-2020 sezonu ilk maçında Başakşehir'i  Guilherme, Jahovic ve Fofana'nın attığı gollerle 3-0 yenen Yeni Malatyaspor'da karşılaşma sonu gecenin kahramanlarından kaleci Farnolle ve golcü oyuncu Jahovic karşılaşmayı değerlendirdiler.

Karşılaşma sonu açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor'un golcüsü Adıs Jahovic,"Bugün 3-0 galip geldik. Taraftarlarımızı ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benimde gol attığımız maçta 3-0 kazandığımızı için çok mutluyum. Malatya'nın kazanması çok önemli, takımın iyi bir performans göstermesi çok önemli. Bende bugün golümü attım ve çok mutluyum. Gollerime devam edeceğim"dedi.

Yaptığı kurtarışlarla Başakşehir galibiyetinde pay sahibi olan  sarı kırmızılıların başarılı kalecisi Fabıen Farnolle ise, Ben Malatya'ya iyi bir performans sergilemek için geldim. Bunu da yaptığımı düşünüyorum. Takım kazanıyorsa, takım arkadaşlarımda memnunsa her şey iyi gidiyor demektir"şeklinde konuştu.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER