Emre'nin Oyunculuğu Gökhan Töre'yi Yaktı

Süper Lig 29. hafta maçında Fenerbahçe-BtcTurk Yeni Malatyaspor arasında oynanan ve 90 dakikası ev sahibi Fenerbahçe'nin 3-2 galibiyeti ile sonuçlanan mücadelede, maçın orta hakemi verdiği kararlarla maça damga vurdu.

Emre'nin Oyunculuğu Gökhan Töre'yi Yaktı

Fenerbahçe-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında  geceye hakem damgayı vurdu. Yeni Malatyasporlu futbolcu Gökhan Töre'nin ikinci sarı karttan atılmasına neden olan pozisyonda Emre Belözoğlu'nun vücuduna en küçük bir darbe gelmemişti. Ancak Türk futbolunun yüz karası denenecek bir hareketi yapan bu futbolcu Yeni Malatyaspor futbolcusunun şanssız bir şekilde oyundan atılmasına neden oldu.Yapılan bu hareket ise maçın hakemi tarafından Gökhan Töre'nin atılmasıyla ödüllendirildi. Maçın hakemine "VAR" kontrolü yapmasını isteyen Töre'nin bu istediği hakem taraından geri çevrildi.

Gerçekleşen pozisyonda faul kararı veren maçın orta hakemi Ali Şansalan, kümede kalma mücadelesi veren bir takımın kaderiyle oynadı. Özellikle televizyondaki spor yorumcularından da büyük bir tepki alan Maçın hakemi için Fenerbahçe'nin ve A milli takımın eski futbolcularından Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı.

Dilmen, “Emre Belözoğlu'nun davranışı beni çok rahatsız etti. Bu sıkıntılı. Rakip oyuncunun ve rakibin emeğine haksızlık ve saygısızlık oluyor" dedi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER