Hasan Özer,'Kırmızı Kart Maçın Kırılma Anı'

Fenerbahçe maçının ardından Yeni Malatyaspor teknik sorumlusu Hasan Özer, açıklamalarda bulundu.

Hasan Özer,'Kırmızı Kart Maçın Kırılma Anı'

Süper Lig 29. hafta mücadelesinde İstanbul'da Fenerbahçe'ye konuk olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da teknik direktör sorumlusu Hasan Özer, karşılaşma sonunda önemli açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi tarafında 65 dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı oyun dışı bırakılan Gökhan Töre'nin pozisyonunu değerlendiren Özer, kırmızı kartın maçı kırılma anının olduğunu söyledi.

ÖZER,"KIRMIZI KART MAÇIN KIRILMA ANI"

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda maçın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan yeni Malatyaspor teknik sorumlusu Hasan Özer,” Bu maç öncesinde puan tablosunda kritik bir yerdeydik. Buradan alacağımız puan veya puanlar çok önemliydi. Rakibimizin de kötü bir gidişi vardı. İlk yarıda Fenerbahçe'nin baskı kurmasına izin vermedik ve iyi bir futbol oynadık.karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile birlikte Gökhan Töre'nin kırmızı kartı na kadar Fenerbahçe'nin baskılı bir oyunu ya da pozisyonu yoktur du sahada.  Gösterilen bu kırmızı karta maçın kırılma anıydı”dedi.

"MALATYA TARAFTARI ARKAMIZ DA"

Maçın hakemi Ali Şansalan tarafından Gökhan Töre’ye  gösterilen kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu dile getiren Özer,” Gösterilen kırmızı kart  bize göre ağır oldu. Verilen bu kararında doğruluğuna inanmıyoruz. 2. sarı kart olduktan sonra nedense VAR’a  gitme kuralı yokmuş.Yani baktığımızda böyle bir kuralın olmaması gerekiyordu. Zaten hemen akabinde de 70. dakikada kalemizde golü gördük. Bugün mağlup olduğumuz için takım olarak  çok üzgünüz. Fenerbahçe karşısında alacağımız 1 puan bizi daha rahat bir konuma taşıyabilirdi. ama önümüzde 5 maçımız daha var. İyi bir takımız. Kalan maçlarımızdan  en iyi şekilde puanlar alarak ligde kalacağız.Malatya taraftarının arkamızda olduğuna inanıyorum”Şeklinde konuştu.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2020, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER