Başkan Samanlı, 'TFF ve MHK'yi uyardı

Son haftalarda yaşanan hakem hatalarına dair açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya il Başkanı Mesut Samanlı, "TFF ve MHK'yi uyardı.

Başkan Samanlı,  'TFF ve MHK'yi uyardı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya il Başkanı Mesut Samanlı, Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor arasında oynanan ve son haftalarda yaşanan hakem hatalarına dair açıklamalarda bulunarak, "TFF ve MHK'yi uyardı.

Samanlı, "Türkiye Futbol Federasyonu Süper Ligi’nde Yeni Malatyaspor üzerine oynanan oyunlar, son üç haftadır hakem hataları ile açık bir şekilde ortadadır.Buradan özellikle sormak istiyoruz Süper Lig’den küme düşen takımlar masada mı yoksa sahada mı belli olacak?Bizler Malatyasporumuzun ne yönetimsel ne sportif ne de kirli oyunlar karşılığında göz göre göre küme düşmesine müsaade etmeyeceğiz.Malatya şehri, Yeni Malatyaspor başkanının ve yönetiminin TFF ile kurmuş olduğu yaşanmış, doğru ya da yanlış diyalogların kurbanı olamaz. Özellikle futbolcularımıza çağrıda bulunmak istiyoruz; “Malatya şehri bütün hemşerilerimiz ile birlikte size inanıyor ve güveniyor.”Milliyetçi Hareket Partisi Malatya il Başkanlığı olarak TFF’yı ve MHK’yı uyarıyoruz. Malatyasporumuzun kalan maçlarında daha dikkatli ve doğru kararlar almalarını ve ligin en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz.Şehrimizin bütün dinamikleriyle beraber bu zorlu süreçte takımımızın sonuna kadar yanında ve destekçisi olacağımızı ifade ediyor, Süper Lig’in geri kalanında Malatyasporumuza başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER