Erman Toroğlu,'Adil Gevrek'in Konuşmaya Hakkı Yok'

Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Yeni Malatyaspor, düşme hattından uzaklaşamadı. Süper Lig'de bu hafta İstabul temsilcisi Fenerbahçe'ye konuk olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, maçın hakemi Ali Şansal'ı geçemezken, hakemin kötü yönetimi eski hakemlerde olan ve şimdilerde spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu'nu çıldırttı.

Erman Toroğlu,'Adil Gevrek'in Konuşmaya Hakkı Yok'

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor'lu Gökhan Töre'nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı pozisyonu değerlendirdi.Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in konuşmaya hakkının olmadığını ifade eden Toroğlu, "Kul hakkı bu. Olmaz. Kimler doğru işler yapmıyorlarsa Allah belalarını versin"dedi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in konuşmaya hakkının olmadığını belirten Erman Toroğlu,"Allah belanızı versin. Ben bu maçla ilgili yorum yapmıyorum. Kul hakkı bu. Olmaz. Kimler doğru işler yapmıyorlarsa Allah belalarını versin. Hakem de, futbolcu da teknik adam da.. Artık ahlak sınırları çok kötü olmaya başladı. Ama ahlaksızlık yapmayın, topçu olarak, hakem olarak. Demirden korkuyorsan trene binme lan. Biraz daha konuşacağım iş kötü olacak. Beni Ankaragücü'de ilgilendirmiyor, Fener, Galatasaray'da, ama ahlaksızlık yapmayın. Demirden korkuyorsanız trene binmeyin. VAR var şimdi, ne var lan! Şimdi VAR var, AVAR var, DAVAR var. YOK VAR, Malatya takımının başkanının konuşmaya hakkı yok. Niye biliyor musun. Geçen sezon. Galatasaray- Konya maçı vardı. Neydi o hakemler Hüseyin Göçek Onların bitiminde Ali Koç, Fikret Beşiktaş başkanı, Başakşehir başkanıyla o kağıda (hata yapan o maçın hakemi Hüseyin Göcek’e sahip çıkmaya yönelik bildiriye) imza edenlerden bir tanesi bu. O zaman o imzayı atıyorsan şimdi konuşmayacaksın. İstiyorsan bağlan, senle neler konuşurum. Attığın silahla vurulursun."şeklinde konuştu.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2020, 00:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER