Ali Ravcı: '1 Puan Oldukça Önemli'

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı beraberlikle kapattı. Bursaspor karşısında alınan 1 puanla Süper Lig'deki puanını 28'e çıkaran Doğu temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig 23. haftasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

Ali Ravcı: '1 Puan Oldukça Önemli'

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan  Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı beraberlikle kapattı. Bursaspor karşısında alınan 1 puanla Süper Lig'deki puanını 28'e çıkaran Doğu temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig 23. haftasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

Süper Lig 23. hafta mücadelesinde 25 Şubat Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde saat 13.30’da Kardemir Karabükspor ağırlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da bu maçının hazırlıkları başlıyor. yarın yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başlayacak olan sarı-kırmızılı ekipte, Bursaspor'un mücadelesinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sadık Çiftpınar, bu mücadelede formasını giymeyecek. 

1 PAUN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bursaspor karşısında alınan 1 puana dair açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif Direktör Ali Ravcı, Bursaspor gibi zorlu bir deplasmandan puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Bursaspor karşısında iyi bir mücadele örneği sergilediklerini dile getiren Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı,” Bursaspor ile 90 dakika kıran kırana bir mücadele yaptık. Her iki takımında kaybetmeye tahammülü olmayan bir maçtı. Bursasporun’da içinde bulunduğu durum göz önüne alınırsa onların da kazanmaktan başka çaresi yokturdu. Maçtan önce Bursaspor'un kalemize yükleneceğini ve gol bulmak adına her şeyi yapacağını biliyorduk. Takım olarak tüm önlemleri bizi buna göre aldık. Sahadan futbolcularımız iyi bir mücadele örneği sergiledi. Rakip sahada çok fazla çoğalamadığımız için gol yollarında istediklerimizi yapamadık. Önümüzde oynanacak olan kritik maçlar öncesinde Bursaspor deplasmanından aldığımız bir puan bizler için oldukça önemli. Sonuç olarak Bursaspor'un kazanarak bizim üzerimize çıkmasına izin vermeyerek puanımızı 28 yaptık”dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 13:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel tercan
Yüksel tercan - 5 yıl Önce

Ben size katılmıyorum ıyi bir oyun sergileyemedik bu bir çok korkak oynadık bu iki iki tane güzel forveti yedek soyunduryosun ondan sonra 1 puana mutluyuz diyosunuz burdaki en kötü zamanıydı bundan sonrada nah yenersin

SIRADAKİ HABER