Kendini Asan Adamı, Polis Son Anda İpten Aldı

İntihar edeceğini eşini arayarak söyleyen vatandaşı polisler kurtardı. Evinde yalnızken eşini arayıp, intihar edeceğini söyleyen ve daha sonra kendini iple asan kişiyi, polis ekipleri evin kapısını kırıp içeri girdikten kısa bir süre son anda kurtardı. Baygın olarak kurtarılan vatandaş, 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

Kendini Asan Adamı, Polis Son Anda İpten Aldı

İntihar edeceğini eşini arayarak söyleyen vatandaşı polisler kurtardı. Evinde yalnızken eşini arayıp, intihar edeceğini söyleyen ve daha sonra kendini iple asan kişiyi, polis ekipleri evin kapısını kırıp içeri girdikten kısa bir süre sonra kurtardı. Baygın olarak kurtarılan vatandaş, 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

Halfettin Mahallesi İyiliksever Sokakta 01,00 saatlerinde bir apartmanın 1. katında yaşanan olayda, İnşaat ustacılığı yapan M.C(35) yaşamış olduğu ailevi problemleri nedeniyle bunalıma girdi ve  kendini asarak intihar etmek istedi. Evde tek başına yaşıyan 35 yaşındaki M.C, eşini arayarak intihar edeceğini söyledi. Aileden gelen telefondan sonra ihbarı değerlendiren  polis ekipleri, olay yerine intikal etti.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Çok sayıda polis ekibinin olay yerine intikal etmesinin ardından, evin kapısı kırılarak içeri girilmek istendi. Bir yandan kilitli kapıyı açmak için uğraşan polis ekipleri, diğer yandan ise kendini iple asmak isteyen adamı uyararak engellenmeye çalıştı. Emniyet güçlerinin çabalarına rağmen ipi boğazına geçirerek intihar teşebbüsünde bulunan 35 yaşındaki M.C, ekiplerin sonunda kapıyı kırarak içeriye girmesinin ardından baygın bir halde ipten indirildi. Yanında bulunan kesici cisimlerle vücudunun birçok bölgesine zarar verdiği öğrenilen şahıs, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan M.C, burada tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise bir başka adreste bulunan şahsın eşini ve yakınlarını eve getirdi.

İntihar olayı ne dair soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER