banner53

Aşırı Derecede El ve Koltuk Altı Terlemesi Çözümü

Bir çok kişide bulunan el ve koltuk altı aşırı terleme sorunu için Medilife Beylikdüzü Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Rauf Görür, önemli açıklamalarda bulundu. Dr Görür,” Kişilerdeki bölgesel terlemenin kesin ve kalıcı bir tedavi sonucunda başarılı olma olasılığını değerlendirerek bilgiler verdi.

Aşırı Derecede El ve Koltuk Altı Terlemesi Çözümü

Bir çok kişide bulunan el ve koltuk altı aşırı terleme sorunu için Medilife Beylikdüzü Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç.  Dr. Ahmet Rauf Görür, önemli açıklamalarda bulundu. Dr Görür,” Kişilerdeki bölgesel terlemenin kesin ve kalıcı bir tedavi sonucunda başarılı olma olasılığını değerlendirerek bilgiler verdi.

Torakal sempatik sinir üzerine yapılan cerrahi bir uygulama ile el ve koltuk altı aşırı terleme sorunundan kişilerin kurtulabileceğini dile getiren Medilife Beylikdüzü Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç.  Dr. Ahmet Rauf Görür,” Yapılacak olan cerrahi uygulama ile birlikte kişinin günlük yaşamındaki aktivitelerini, sosyal yaşantısını ve ayrıca psikolojik durumunu etkileyen bu sorun  ortadan kalkabiliyor.

EKŞİ VE ACI GIDALAR

Vücudumuzdaki terlemenin vücut için gerekli ve doğal bir süreç olduğunu ancak bir çok aşırı miktarda yaşanan terlemenin ise araştırılmasının gerektiğini dile getiren Medilife Beylikdüzü Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Rauf Görür,” Vücudumuz Gerektiği kadar almış olduğu sıvıyı bazı maddeler yardımıyla ve bunu cilt yolu ile dışarıya  atmasına bizler terleme diyoruz. Aşırı terleme kişilerde zararlı olabiliyor. Ve bu terlemenin de araştırılması gerekmekte.Kişinin en, alın, koltuk altı ve yüzlerdeki normal fizyolojik terlemelerinin diğer bir etkisi ise ekşi ve acı gıdaların tüketilmesidir"dedi.

BÖLGESEL TERLEME

Kişilerdeki bölgesel terlemelerin tek çözüm yolunun cerrahi yöntem olduğunu söyleyen Medilife Beylikdüzü Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç.  Dr. Ahmet Rauf Görür,” Kesin ve kalıcı tedavi uygulanması için torakal sempatik sinir üzerine cerrahi bir uygulama yapılır. Ameliyatta görüldüğü gibi terleme ameliyatında da bazı problemler görülebiliyor. özellikle Bu tür ameliyatlara özgü olarak da bilinen refleks terleme denilen durum ortaya bazı hastalarda çıkabiliyor. Kişiye yapılan bölgesel terleme uygulaması aynı zamanda yüz kızarmaları yaşayan ve bunu kendine sorun yapan hastalar için de uygulanıyor”şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER