İki Grubun Kavgası Kanlı Bitti! 1 ölü

25 yaşındaki genç hayatını kaybetti. İki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayında İl Jandarma ekiplerinin çalışması tamamlandı. Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde cinayet olayına daiar 2 şüpheli tutuklandı.

İki Grubun Kavgası Kanlı Bitti! 1 ölü

25 yaşındaki genç  hayatını kaybetti. İki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayında İl Jandarma ekiplerinin çalışması tamamlandı.  Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde cinayet olayına daiar 2 şüpheli tutuklandı.

Malatya Adıyaman kara yolunda bulunan Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi mevkiinde iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesinden sonra 1 kişi pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olay yerinde ağır yaralanan 25 yaşındaki Ali Bayır, araç ile en yakın hastaneye getirilmeye çalışılırken, kendisine özel bir hastanede yapılan müdahalede doktorların yolda gelirken hayatını kaybettiği bilgisini verdi. Olaya karışan her iki grubunda hayatını kaybeden Ali Bayır ile birlikte hastaneye geldikleri öğrenildi.

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRÜLDÜ

İki grubun Malatya-Adıyaman karayolu üzerinde buluşarak tartıştıkları olayda bir kişinin öldürülmesi ile sonuçlanan cinayete dair, 2 kişi tutuklandı. 26 Şubat Pazartesi günü Malatya-Adıyaman kara yolunda yaşanan olaylar, Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi mevkiinde 1 kişi hayatını kaybetmişti. İki grup arasında henüz sebebi bilinmeyen Bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından olay yerinde av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucunda Ali Bayır(25) hayatını kaybetmişti. 

Cinayet olayının ardından sürdürülen çalışmalar kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, gözaltına alınan Emrah K ile Ali Ç isimli iki şüpheli Malatya Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı.

Mahkemeye çıkan 2 şüpheli daha sonra Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 07:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER