Başkan Keskin, Başbakan'a Dosya Sundu

AK Parti'nin 6. olağanüstü Kongresi için Malatya'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım’a Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, tarafından bir dosya sunuldu. Başbakan Binali Yıldırım'a sunulan dosya içerisinde talep ve çözüm önerilerinin yer aldığı bilgisi verildi.

Başkan Keskin,  Başbakan'a Dosya Sundu

AK Parti'nin 6. olağanüstü Kongresi için Malatya'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım’a Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, tarafından  bir dosya sunuldu. Başbakan Binali Yıldırım'a sunulan dosya içerisinde talep ve çözüm önerilerinin yer aldığı bilgisi verildi.

24 Şubat Cumartesi günü Malatya’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, burada AK Parti'nin 6. olağanüstü Kongresi'ne katıldı. Başbakan Binali Yıldırım’a gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, tarafından  Malatya'daki Esnaf ve Sanatkarların taleplerinin bulunduğu ve çözüm önerilerinin sunulduğu bazı istekler yer aldı. 

PROJEYİ TOKİ YAPSIN TALEBİ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'in sunmuş olduğu dosyada; Malatya’ya Sektörel bazda birçok sitelerde ayrı ayrı faaliyet gösterebilecek yeni küçük sanayi sitelerinin kurulması ve eski sitelerinde bu yeni yapılacak sitelere taşınması ile birlikte, arsaların Devlet tarafından karşılanarak proje sisteminin TOKİ ile yapılması talepleri iletildi.

Başbakan Binali Yıldırım'a Malatya'daki programında sunulan dosya içeriğinde kayısı üreticisine faizsiz işçi parası desteği talebi, İkinci Üniversite talebi ve Yeni Sanayi Sitesi için ise Altay kışlası'nın talebi bulunuyor.

ALTAY KIŞLASI İSTENİLİYOR

Yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili taleplerin Başbakan Binali Yıldırım'a iletilmesinin ardından, Yeni Sanayi sitesi için şu an atıl durumda bulunan Altay kışlası talep ediliyor. Toplam 12 dönümlük bir araziye sahip olan ve uzun süredir atıl durumda bulunan Altay kışlası, halen askeri bölge alanındadır. Altay kışlası'nın bulunmuş olduğu alanın tarıma da elverişsiz olması, Malatya-Sivas karayolu üzerinde bulunması da ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar ile birlikte ayrıca Malatya içinde farklı çekim merkezi oluşturacaktır.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER