Bülent Tüfenkçi, Terörün Belini Kırdık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,”Bizler Afrin’de bir etnik gruba karşı operasyon içinde değiliz.Bizler sadece terör örgütlerine yönelik operasyon yapıyoruz. hem Amerika Birleşik Devletleri, hem de bunların destekçileri bunun farkında. Yapmış olduğumuz görüşmelerde bizler bunu zaten belgeleriyle ortaya tek tek koyduk dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, başlatılan operasyonların ekonomimize etkisini vatandaşlarımız birçok kez sordu, aslında bu operasyonların bizler genel itibariyle 2018 yılındaki bütçelemesini yapmıştık. Bu doğrultuda Milli Savunmaya ayırdığımız payı ise yüzde 40’lara yükselttik.Şu anki gelmiş olduğumuz konuma bakıldığında ise bütçenin dışında herhangi bir ön göremediğimiz yük olmamıştır” ifadesini kullandı.

Bülent Tüfenkçi, Terörün Belini Kırdık
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,”Bizler Afrin’de bir etnik gruba karşı operasyon içinde değiliz.Bizler sadece terör örgütlerine yönelik operasyon yapıyoruz. hem Amerika Birleşik Devletleri, hem de bunların destekçileri bunun farkında. Yapmış olduğumuz görüşmelerde bizler bunu zaten belgeleriyle ortaya tek tek koyduk dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, başlatılan operasyonların ekonomimize etkisini vatandaşlarımız birçok kez sordu, aslında bu operasyonların bizler genel itibariyle 2018 yılındaki bütçelemesini  yapmıştık. Bu doğrultuda Milli Savunmaya ayırdığımız payı ise yüzde 40’lara yükselttik.Şu anki gelmiş olduğumuz konuma bakıldığında ise bütçenin dışında herhangi bir ön göremediğimiz yük olmamıştır” ifadesini kullandı.
 
"BU OPERASYONLARI ÇOK YAPTIK"
 
AK Parti Yeşilyurt İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları mensupları ile birlikte Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, buradaki konuşmasında,” Biz Afrin’de bir operasyon yapıyoruz. Türkiye olarak Aslında biz bu ve bunun gibi operasyonları daha öncede El Bab’da, Cerablus’ta, Nusaybin’de, Sur’da, Cizre’de ve Şırnak’ta  yaptık. Bu operasyonları yapmaya da devam ediyoruz. Terörle mücadelemiz her zaman sürecek. Bizler terörün belini hem şehirde, hem de kırsalda kırdık. Artık hiç bir yerde hareket edemez hale getirdik onları. Daha önce Kandil’de yapmış olduğumuz operasyonlar gibi, bunun devamı olarak bizlerin sınırları dışında yuvalanmaya çalışan terör örgütlerine karşı da operasyonlarımız devam edecek”dedi.
 
"ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR"
 
Türkiye karşıya füzeler atılıp, sivil vatandaşlar Şehit oluyorsa ve insanlarımız zor durumda kalıyorsa Bizler Buna müsaade etmeyiz ifadesini kullanan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,” Bizler sivillere karşı göstermiş olduğumuz hassasiyetimizden dolayı gittiğimiz her yerde fark oluşturuyoruz .Bazı kesimler ise bu yapılanları sosyal medya üzerinden farklı alanlara çekerek algı operasyonları yapıyor.Yaptıkları bu hainlikleri ise Türk askerinin operasyonları gibi sunuyorlar.Bizler bu yapılanlara rağmen yolumuzdan dönmeyeceğiz ve devam edeceğiz, yapmış olduğumuz operasyonlardan ise başarıyla çıkacağız” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER