banner53

Adil Gevrek Taraftara Seslendi:'Takıma küsmek olmaz'

31 Mart Cumartesi günü kendi saha ve seyirci önünde 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp yönetimi, karşılaşmadan gelecek olan gelinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını açıkladı.

Adil Gevrek Taraftara Seslendi:'Takıma küsmek olmaz'

31 Mart Cumartesi günü kendi saha ve seyirci önünde 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu'nda  Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp yönetimi, karşılaşmadan gelecek olan gelinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını açıkladı.

Kentte bulunan bir otelde Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü yönetimi tarafından yapılan basın toplantısında konuşan Adil Gevrek, Geneçlerbirliği maçı öncesi Afrin'de şehit düşen askerlerimize ve gazilerimize dair açıklama yaparak taraftaralara seslendi. Adil Gevrek,”Afrin de şehit düşen Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, gazilere ise acil şifalar diliyoruz .Ülkemizin Güvenliği ve bizim güvenliğimiz için zeytin dalı operasyonu düzenlendi.  Mehmetçiklerimiz 70 gündür oradalar. Bizlerde Evkur Yeni Malatyaspor olarak onlara destek olmak adına hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçının gelirinin tamamını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldık”dedi.

"TAKIMA KÜSÜLMEZ"

Basın toplantısında Şuana kadar üç gün biletini satıldığını belirten Evkur Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Adil Gevrek,” cumartesi günü inşallah stat tamamen dolacaktır. Bu takım hepimizin, Malatyaspor tarihinde 3 defa Süper Lig'e çıktı. Büyük emekler harcanarak gelinen bu noktada en büyük emek ise taraftarlarındır. Bende bir taraftarım, taraftarın takıma küsmesi söz konusu olamaz. Yarın burada belki olmayacağız. Bizler takıma her zaman sahip çıkarak destek olacağız. Malatyalı hemşerilerimize ve esnaflarımıza buradan sesleniyorum. Esnaflarımızın da duyarlı olması lazım.  Çok çalışanlarımız var, esnaflarımız bu konuda duyarlı olursa inanıyorum ki hafta sonu stat dolacaktır. Malatyaspor bu sene ligi hak ettiği yerde bitirecektir. Süper Lig'de olmak ve burada kalmak gerçekten kolay bir şey değil, ben üzerine basa basa bir kez daha söylüyorum; Şu an burada en büyük pay kesinlikle taraftarıdır”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 07:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Levent
Levent - 5 yıl Önce

Takım Malatya'nın..sen hangi kafayla bir kişinin şu meşhur bilet fiyatlarını yönetime ben sundum diyen zatın lafiyla öyle faiz bilet politikası izledin.gercek Malatya sporlu olsan her ne olursa olsun sezonda uygulanan tüm bilet fiyatlarının altına cekerdin cekmeseydinde o stat fener maçında ful çekerdi zira Malatya'nın ve Malatya sporlularin geçmişten gelen bir fener antipatisi var...senin Ali Karadeniz'in yaşı yetmez babasına sorsun geçmişi...Malatya halkı haksız iş yapmaz sen

SIRADAKİ HABER