banner53

Y.Malatyaspor-Gençlerbirliği Maçını Kim Kazanır?

Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi sahasında Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da bu karşılaşmanın hazırlıkları teknik direktör Erol Bulut nezaretinde devam ederken, Son 2 karşılaşmasında Fenerbahçe ve Trabzonspor yenilerek taraftarlarını üzen sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği mücadelesini kazanarak taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor.

Y.Malatyaspor-Gençlerbirliği Maçını Kim Kazanır?

Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi sahasında Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da bu karşılaşmanın hazırlıkları teknik direktör Erol Bulut nezaretinde devam ederken, Son 2 karşılaşmasında Fenerbahçe ve Trabzonspor yenilerek taraftarlarını üzen sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği mücadelesini kazanarak taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor. ​

Evkur Yeni Malatyaspor- Gençlerbirliği arasında oynanacak olan Süper Lig 27. hafta mücadelesi her iki takım içinde büyük bir önem arz ediyor. Düşme tehlikesini ensesinde hisseden Gençlerbirliği, Malatya deplasmanından puan veya puan almanın hesaplarını yaparken, Evkur Yeni Malatyaspor cephesi ise Gençlerbirliği'ni yenerek ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyor.

Peki Evkur Yeni Malatyaspor-Gençlerbiriği karşılaşmasının sonucu ne olur? Evkur Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının sonucunu taraftarlara soruyoruz. Sizde  Evkur Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının sonucunu aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak seçin ve ANKETE katılın.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER