Y.Malatyaspor İkinci Yarıda Coştu! 4-1

Evkur Yeni Malatyaspor Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni farklı yendi..

Y.Malatyaspor İkinci Yarıda Coştu! 4-1

Evkur Yeni Malatyaspor Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni farklı yendi..

Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi taraftarları önünde Gençlerbirliği'ni ağırlayan Evkur Yeni Malatyaspor sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.

Arda Kardeşler'in yönettiği mücadelenin 9. dakikasında Gençlerbirliği'nde sahneye çıkan Stephane Sessegon takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken, bu golden sonra beraberlik golünü bulmak adına etkili ataklar yapan ev sahibi takım 33. dakikada Aytaç Kara'nın ayağından bulduğu frikik golüyle maça ortak oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

KAPLANLAR İKİNCİ YARIDA COŞTU

Mücadelenin ikinci yarısında sahada Evkur Yeni Malatyaspor fırtınası eserken, karşılaşmanın 70. dakikasında sarı-kırmızılı ekipte Pereira, takımını öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra Evkur Yeni Malatyaspor kalesine beraberliği yaklamak adına gelmeye başlayan Ankara temsilcisinin defansta vermiş olduğu açıkları iyi değerlendiren Y. Malatyaspor’da  Brezilyalı futbolcu Gilberto, 80 ve 90. dakikalarda takımını farka taşıyan golleri kaydetti. Gilberto'nun arka arka atmış olduğu iki golden sonra Evkur Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği karşısında 4-1 öne geçerek, 90 dakika sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf oldu.

Alınan bu sonuçlardan sonra ev sahibi takım puanını 37'ye çıkarırken, Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ise 27 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 20:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak Altun
Burak Altun - 4 yıl Önce

Senin yazacağın metnin aq ben... Bu newsinde aq ki seni newse kaydetti.

SIRADAKİ HABER