Siirt'te Şehit Olan Korucuların İsimleri Belli Oldu

PKK'lı teröristler tarafından Siirt’in Eruh ilçesindeki üs bölgesine yapılan saldırıda şehit ve yaralıların olduğu belirlendi. İşte Siirt’in Eruh ilçesinde şehit düşenlerin isimleri.

Siirt'te Şehit Olan Korucuların İsimleri Belli Oldu

PKK'lı teröristler tarafından Siirt’in Eruh ilçesindeki üs bölgesine yapılan saldırıda şehit ve yaralıların olduğu belirlendi.  İşte  Siirt’in  Eruh ilçesinde şehit düşenlerin isimleri.

PKK terör örgütü mensuplarınca Siirt'te yapılan saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit olurken, 3  güvenlik korucusu ve 4 asker yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Ormanardı Köyü yakınlarında yol yapım çalışması da  Emniyeti sağlamakla görevli olan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda 6 güvenlik korucuyusu şehit oldu. Saldırıda yaralanan 3 güvenlik korucusu ve 4 asker ise tedavilerinin yapılması için Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit düşen korucuların İsimleri açıklandı. İşte PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan güvenlik korucularının isimleri;

Siirt merkez ilçe nüfusuna kayıtlı Sıddık Erkan (46), Mehmet Eren (44), Abdullah Yüztağ (40), Seyfettin Bağkurt (26), Nevzat Gökçe (37) ve Mehmet Oktay (27) isimli 6 güvenlik korucuları şehit oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER