banner53

Adil Gevrek, Taraftara Seslendi:'Maç Günü Stadı Dolduralım'

Hafta sonu oynanacak olan Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek, camiaya çağrıda bulundu. Gevrek,” Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi olarak daha önceden koymuş olduğumuz hedeflerimize adım adım ulaştık. Bizim bu seneki hedefimize ligde kalmaktı ve koymuş olduğumuz bu hedefe sadece iki maç kadar yakınız diyebiliriz. Hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da bu iki karşılaşmadan ilki. bu mücadeleyi kazanmak adına en önemli iş Malatyalılara düşüyor. Biz de inşallah bizi yalnız bırakmayacak olan taraftarımızla bu işi başaracağız”dedi.

Adil Gevrek, Taraftara Seslendi:'Maç Günü Stadı Dolduralım'

Hafta sonu oynanacak olan Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek,  camiaya çağrıda bulundu. Gevrek,” Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi olarak daha önceden koymuş olduğumuz hedeflerimize adım adım ulaştık. Bizim bu seneki hedefimize ligde kalmaktı ve koymuş olduğumuz bu hedefe sadece iki maç kadar yakınız diyebiliriz. Hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da bu iki karşılaşmadan ilki. bu mücadeleyi kazanmak adına en önemli iş Malatyalılara düşüyor. Biz de inşallah bizi yalnız bırakmayacak olan taraftarımızla bu işi başaracağız”dedi.

Süper Lig 27. hafta mücadelesinde kendi taraftarı önünde zorlu bir  maça çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar büyük bir hızıyla devam ederken,  Kulüp Başkanı Adil Gevrek, karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulunarak, taraftarların vereceği destekle Gençlerbirliği karşısında tek vücut olup mücadeleyi kazanacaklarını belirtti.

BERABERLİK TABLOSU OLUŞTURALIM

Cumartesi günü tüm taraftarın stada gelmesini ve hep birlikte destek vermelerini isteyen Adil Gevrek,”Gençlerbirliği maçı bizim hedef koyduğumuz en önemli iki maçtan birincisi. Taraftarlarımızın desteğiyle biz bu işi başaracağız. Gençlerbirliği müsabakasında şehir olarak tek vücut olmalıyız.Hep birlikte Malatyaspor’umuzu destekleyelim. Hem esnaflarımız hem de diğer çalışanlarımızın maç günü saat konusunda yaşayacakları sıkıntıları bir maçlığına da olsa çözeceklerini ve bu takım için fedakarlık yapacaklarına benim inancım tam. Stada gelerek hep birlikte bu hafta beraberlik tablosu oluşturarak, bizim için önemli olan Bu haftayı güzel bir sonuçları noktalayalım”dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER